zejdzcie ze mnie co?? kurna szukalem ale nic konkrentego nie bylo. tylko odnosniki do instrukcji w download ktora nie chce mis ie odtworzyc. Nie macia zamiaru mi pomoc to lepiej nie odpowiadajcie wogole. n/c
zejdzcie ze mnie co?? kurna szukalem ale nic konkrentego nie bylo. tylko odnosniki do instrukcji w download ktora nie chce mis ie odtworzyc. Nie macia zamiaru mi pomoc to lepiej nie odpowiadajcie wogole. n/c
Venio, przeczytaj![]()
To nie jest dobra pomoc? Tam jest cała wiedza użytkowników forum w wersji skondensowanej.Zamieszczone przez krecio
Proszę o pisanie postów z namysłem i o opanowanie zasad korzystania z wyszukiwarki. To na prawde da się opanować.
Moze i jestem ponizej tych srednio inteligentych ale tobie nic do tego. A co do usuwania to pousuwaj kazdemu, ktory ma z czyms problem, konto to zobaczymy jak dlugo pociagnie to forum. Jestescie nienormalniZamieszczone przez tpop
[ Dodano: 12-03-2005 ]
Sluchaj starałem sie przeczytaj prawie kazdy post ale z tego co przeczytałem wynioslem tylko tyle ze mam sciagnąć instrukcje canon'a 10D ktora jest na tym forum a ona mi nie dziala (nie wiem czemu)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Sciagnąłem sobie inna - dziekuje bardzo za pomoc - mozecie zamknąć temat
Tego linku tam nie było?
http://www.bahneman.com/liem/photos/...el-tricks.html
O ile pamiętam, to większość opcji jest w tym wątku dobrze omówiona.
Link do instrukcji 10d w downloadzie u mnie działa![]()
tak jush wszystko mam
link w downloadu nadal nie dziala... moze mam cos z przeglądarką
Na przyszłosc postaram sie tak pochopnie nie zakladac nowych tematow... ale nie rozumiem braku kompletnej kultury niektorych uzytkownikow tego forum
Dziekuje tym ktorzy pomogli a nie tylko wyzywali - uwazam temat za zamkniety
Ja mysle, ze duzy wplyw na to maja niestety sami producenci sprzetu foto - to przez spadek cen dSLR-y dewaluuja sie do poziomu zabawki-kaprysu, na ktora nawet pania Zosie-sprzataczke stac. Jeszcze nie tak dawno lusterka kupowali ludzie naprawde wkreceni w fotografie (dodatkowo wiedzacy czego chca). Teraz niestety prawie kazdy moze sobie pozwolic na trabanta z kitem... wiec czemu sie dziwic ;-)Zamieszczone przez tpop
Masz... i nie tylko z przegladarka masz cosZamieszczone przez Venio
A ja nie rozumiem kompletnego lenistwa lub braku pomyslunku u niektorych uzytkownikow tego forumale nie rozumiem braku kompletnej kultury niektorych uzytkownikow tego forum.
Ja rowniez, i zamykam, a tobie Venio radze pare rzeczy:uwazam temat za zamkniety
- naucz sie NAJPIERW sam wyszukiwac dopiero potem pytac. Przez podawanie na tacy nic sie nie nauczysz
- zacznij myslec
- pisz "sz" a nie "sh" , forum to nie czat/gg![]()