Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 127 z 127

Wątek: [yerzu] - moje pstryki

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom517 Zobacz posta
    takie dziwne skojarzenie, ale kojarzy mi sie ta gora ogromną laciata krowa
    Ja też zobaczyłam krowi grzbiet w pierwszym rzucie oka!
    To bardzo sympatyczne skojarzenie uważam

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

i #106 i #107 sa bardzo dobre, ale #107 wydaje sie byc bardziej spektakularne
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Dziekuje Wam za komentarze

Tym razem trochę nie typowo. Nie pokazę fotek tylko link do przygotowanej diaporamy - jest to prezentacja z wypadu na słowacje. Całość sie zdecydowanie lepiej prezentuje jako prezentacja niz pojedyncze fotki. Wydaje mi sie ze warto - ale to nie mi oceniać swoje foty.

https://www.yousendit.com/transfer.p...dVVlcEkwTVE9PQ

Licze na krytyke i komentarze

Zapraszam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Za pozno na edycje to dodam tylko ze duzo nie wazy bo 15 MB i zawiera 48 fotek.
    Ostatnio edytowane przez yerzu ; 20-06-2008 o 19:30 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

105 - rewelacja, bardzo mi sie podoba ...chociaż po tej uwadze z krową już nigdy nie będzie dla mnie takie samo

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    105 - rewelacja, bardzo mi sie podoba ...chociaż po tej uwadze z krową już nigdy nie będzie dla mnie takie samo
    E tam! Pomyśl sobie na przykład, że ten górski grzbiet to boski pomnik Krowy Karmicielki, bez której tyle niemowlaczków od początku świata miałoby puste brzuszki.. A Boski Niemowlaczek też zapewne mleko pijał...
    Lepiej?
    :wink:

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Obejrzałam prezentację... świetnie zrobiona, bardzo fajny sposób pokazania zdjęć Bardzo przyjemna muzyka. Obfotografowałeś te dwa drzewka na wzgórzu z każdej strony, fajnie

Co do zdjęć - lepsze i gorsze (kilka moi zdaniem wręcz genialnych). Wszystko układa się w fajną całość, aczkolwiek wydaje mi się ze można by ustawić wszystko w lepszej kolejności - czasami po prostu kolejne zdjęcia do siebie kompletnie nie pasują. Mi osobiście przeszkadzała miejscami winieta - ale ja nie lubię winiet Poza tym... no cóż, jednak trochę za długie... jeżeli wybrałbyś, powiedzmy 20 najlepszych - byłoby dużo lepiej.

Podsumowując - bardzo pozytywnie

I pytanie: jak się robi takie cudeńka? Jest do tego jakiś program? Chętnie bym się pobawiła
    pozdrawiam

ps. Ewo - podziwiam twoją wyobraźnię - Krowa karmicielka! O tak, dużo lepiej

Domyślnie

missgruszka - Dziekuje za wizyte

Co do programu to pro show gold - ogromne mozliwosci - polecam

Co do dlugosci wybralem muzyke ktora miala 5 minut - do tego uznalem ze lepsza bedzie troszke wieksza ilosc zdjec niz powiedzmy 20 wyswietlanych po kilkanascie sekund.Winieta - ja bardzo lubie i nic na to nie poradze i tak staralem sie ja obraniczac. Swoja droga czasem winieta jest po prostu spowodowana swiatlem - tak sie ukladalo.

A co do kolejnosci i pasowania tych zdjec do siebie - mi wydawalo sie ze tak jest dobrze - ale wlasnie licza sie dla mnie opinie innych ludzi - ja nie potrafie byc obiektywny jesli chodzi o moje zdjecia. Bardzo Ci dziekuje za konkretne komentarze i krytyke - dziekuje

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów