Popsy,Picia - Dziekuje Wam za wizyte.
Dzisiaj na odmiane tylko jedno dosc nowe zdjecie ale juz zdazylem je dosc mocno polubic tak ze chcialem i Wam je pokazac :
66.
Zapraszam
Popsy,Picia - Dziekuje Wam za wizyte.
Dzisiaj na odmiane tylko jedno dosc nowe zdjecie ale juz zdazylem je dosc mocno polubic tak ze chcialem i Wam je pokazac :
66.
Zapraszam
a mówią, że w brzydką pogodę dobre zdjęcia nei wyjdą i mają rację... mogą powstać genialne. Bardzo mi się*podoba
Pkt 8 regulaminu forum
Świetne zdjęcie.. klimat, kolory..![]()
No to ja właśnie stwierdzilem, że nie umiem zdjęć robić...
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
66 Super Fotka
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Adam Kasprzak,atz1983,mungo,fotokor1 Dziekuje Wam za wizyte w tym watku i ciesze sie bardzo ze sie spodobalo. Pozdrawiam
66-świetny klimacik tego zdjęcia, fajnie dobrane kolory
hej, podobają mi się TWoje fotki! Mają to 'cos', jak uzyskales efekt obrobki np na fotkach z 1szych stron tematu?
66 - świetne zdjęcie![]()
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek