Dziekuje Wam za komentarze![]()
Tym razem trochę nie typowo. Nie pokazę fotek tylko link do przygotowanej diaporamy - jest to prezentacja z wypadu na słowacje. Całość sie zdecydowanie lepiej prezentuje jako prezentacja niz pojedyncze fotki. Wydaje mi sie ze warto - ale to nie mi oceniać swoje foty.
https://www.yousendit.com/transfer.p...dVVlcEkwTVE9PQ
Licze na krytyke i komentarze
Zapraszam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Za pozno na edycje to dodam tylko ze duzo nie wazy bo 15 MB i zawiera 48 fotek.
Ostatnio edytowane przez yerzu ; 20-06-2008 o 19:30 Powód: Automerged Doublepost
105 - rewelacja, bardzo mi sie podoba...chociaż po tej uwadze z krową już nigdy nie będzie dla mnie takie samo
![]()
Obejrzałam prezentację... świetnie zrobiona, bardzo fajny sposób pokazania zdjęćBardzo przyjemna muzyka. Obfotografowałeś te dwa drzewka na wzgórzu z każdej strony, fajnie
Co do zdjęć - lepsze i gorsze (kilka moi zdaniem wręcz genialnych). Wszystko układa się w fajną całość, aczkolwiek wydaje mi się ze można by ustawić wszystko w lepszej kolejności - czasami po prostu kolejne zdjęcia do siebie kompletnie nie pasują. Mi osobiście przeszkadzała miejscami winieta - ale ja nie lubię winietPoza tym... no cóż, jednak trochę za długie... jeżeli wybrałbyś, powiedzmy 20 najlepszych - byłoby dużo lepiej.
Podsumowując - bardzo pozytywnie![]()
I pytanie: jak się robi takie cudeńka? Jest do tego jakiś program? Chętnie bym się pobawiła
pozdrawiam
ps. Ewo - podziwiam twoją wyobraźnię - Krowa karmicielka! O tak, dużo lepiej![]()
missgruszka - Dziekuje za wizyte
Co do programu to pro show gold - ogromne mozliwosci - polecam
Co do dlugosci wybralem muzyke ktora miala 5 minut - do tego uznalem ze lepsza bedzie troszke wieksza ilosc zdjec niz powiedzmy 20 wyswietlanych po kilkanascie sekund.Winieta - ja bardzo lubie i nic na to nie poradzei tak staralem sie ja obraniczac. Swoja droga czasem winieta jest po prostu spowodowana swiatlem - tak sie ukladalo.
A co do kolejnosci i pasowania tych zdjec do siebie - mi wydawalo sie ze tak jest dobrze - ale wlasnie licza sie dla mnie opinie innych ludzi - ja nie potrafie byc obiektywny jesli chodzi o moje zdjecia. Bardzo Ci dziekuje za konkretne komentarze i krytyke - dziekuje![]()