Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Wraca cenzura - to sobie nie pofocimy na koncertach metalowych :-(

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cood Zobacz posta
    YO!

jeśli chcesz wiedzieć co przekazują musiał byś sie wgłębić w nie, może dotrzeć do autorów i spytać (poczytać wywiady).
    nurtują mnie tylko jeszcze dwa pytania
    1. po czym poznałeś, że osoby, które Cię zaatakowały były satanistami
    2. jakie ciekawe treści miałeś na myśli pisząc o HipHopie

pozdrawiam

a.

p.s. jako, że czytałem kilka wywiadów z osobami które utożsamiane były z satanizmem i powiem szczerze, że to co osoby te mówiły było mi (osobie określającej się jako chrześcijanin) znacznie bliższe niż to co mówią hiphopowe zespoły które w swoich textach odwołują się do "Boga". A to, że texty takie podane są w kontrowersyjny sposób... no cóż, taka estetyka

1. Po tatuazach, elementach stroju, po tym co mowili, no i byli to znajomi moich znajomych.

2. Mam Ci wymienic kawalki, tworcow, wkleic teksty? Sorki, ale za duzo roboty zebym Ci tu wklejal ciekawe tresci Moge podac paru Twórców - Fisz, Łona, Eldo - jak chcesz to zaraz siegne do zbiorow i podam wiecej Nie mowie, ze wszystkie ich kawalki sa super-mądre, ale warto sie zapoznac. Raczej nie znajdziesz tam za duzo o blantach, laskach, melanzach - mam nadzieje

ad p.s. Nie rozumiem Cie zupelnie. Co te osoby mowily, ze Tobie chrzescijaninowi bylo to bliskie? Wlasnie poczytalem sobie teksty Behemotha - tez polecam lekturę. Mieszanie wplywow roznych religii z gadaniem o przyjsciu złego Boga - bliskie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    Jakby generalizować treści... to należałoby w ogóle zabronić koncertów (ŻEBY NIE BYŁO NICZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). a przecież w każdej dziedzinie życia znajdują się idioci..

* metal - sataniści
    * hh - jaranie, szybki seks (jedna z piosenek tede bodajżę ma refren: "Ogol cipkę" - sam to słyszałem i byłem dość zażenowany....)
    * reggae - szybki seks i jaranie i w zasadzie to sekta
    * disco polo - eee, no, może oni.
    * beatlesi - żółta łódź podwodna???????????
    Ale nikt nie zakazuje metalu! Mowa jest o tresciach satanistycznych!
    Ostatnio edytowane przez suchyHc ; 16-06-2007 o 17:35 Powód: Automerged Doublepost
    Skasowali mi ;(

Uprawnienia umieszczania postów