Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Sprzedaż praw autorskich

katOsu
    Guest

Domyślnie

Jacek Deka : wątek akurat

No bardzo prosto: naczynie z wodą, strzykawka z igłą i jakieś tło, aparat na statyw, zdjecia seryjne, lampa, przesłona w miare duza, efekt kropelek "jedna za drugą" uzyskałam własnie dzięki strzykawce z igłą, gdzie "puszczana" woda z góry daje taki efekt, przez strzykawkę z igłą się tak własnie skraplają

Jasne?

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jasne !

Cytat Zamieszczone przez katOsu Zobacz posta
    ...
    otóż pewna zagraniczna agencja reklamowa zaproponowała mi kupno mojego zdjęcia wraz z prawami autorskimi do kampanii reklamowej (ok 800 plakatów i późniejsze ulotki)
    ...
    Wróćmy do praw autorskich, to co podali to pewno na początek.
    Zawsze jest tak, że trzeba dorobić foldery umieścić gdzieś reklamę itp.

Nie wiem na ile podali dokładne dane, ale warto dobrze stworzyć umowę, ale ja nie jestem specjalistą w tej sprawie, niech się wypowiedzą Ci co się tym zajmują.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katOsu Zobacz posta
    a ja chcialam sie tylko dowiedziec od sergi'ego, [ ktory polecil ta stronę ], gdzie jest photographer area, tyle
    A tu cie mam... drugi przypadek dzisiaj . Jak chcesz cos sie dowiedziec od konkretnej osoby to polecam kliknac na nick i uzyc opcji 'wyślij prywatną wiadomość' , bo tak to lekkie zamieszanie a nawet czasem obraza majestatu klasy "nie do ciebie pisalem/nie od ciebie oczekuje odpowiedzi" sie zdarza (jesli nie ode mnie to dlaczego napisane publicznie tak ze kazdy moze przeczytac i odpowiedziec?! ).

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów