Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Canon 500/4 IS czy raczej Sigma 500/4.5 APO HSM?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Muflon, no to chyba będzie przełom, na razie to ja ci wszystkiego po kolei zazdrościłem
    Jak kupię, możemy iść razem na pokazy lotnicze

Problem w tym, że kupić się za bardzo nie da. W Polsce realizacja minimum 6 tygodni, z zastrzeżeniem że cena może sie zwiększyć o 1000PLN ze względu na kursy walut. Mało mi to pasuje. W USA sklepy które wysyłają za granice też puste, bo jak się dowiedziałem europejski dealer nie ma tego szkła i sklepy kupują w sklepach w USA dla klientów. Kurde, może założę sklep

Dlatego trochę mi chodzi po głowie ta 400/2.8 IS, która jest od ręki. Ale to krótko, chyba bardzo krótko a kaaassssaaaa, niech to szlag..
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    W USA sklepy które wysyłają za granice też puste
    A Hongkong? Ostatnio Janusz pokazywal co tam na wystawach lezy .

Coś już napisał
    Miasto
    Michigan, USA

Domyślnie

Kuba bierz 500 f4 nawet jak bedziesz musial pokombinowac z zakupem. IS sie bardzo przydaje, dodatkowo uniwersalnosc tego szkla jest ogromna, masz za krotko dopinasz 1.4, roznicy w jakosci praktycznie nie ma jesli juz minimalna! Dodatkowo jesli chcesz podrozowac waga nie jest bez znaczenia, 400 czy 600 odpada w bagazu podrecznym. Szklo jest naprawde odjazdowe.

Kilka fotek masz tutaj: http://gallery.mariusz-nowak.net/index.php?list=25

--
    Marnow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Problem w tym, że kupić się za bardzo nie da. W Polsce realizacja minimum 6 tygodni, z zastrzeżeniem że cena może sie zwiększyć o 1000PLN ze względu na kursy walut. Mało mi to pasuje. W USA sklepy które wysyłają za granice też puste, bo jak się dowiedziałem europejski dealer nie ma tego szkła i sklepy kupują w sklepach w USA dla klientów.
    (..)
    Dlatego trochę mi chodzi po głowie ta 400/2.8 IS, która jest od ręki.
    Jesli to (aktualna dostepnosc) ma byc argument decydujacy o wydaniu takiego worka $$$ to jest to zly argument. Bardzo, bardzo zly argument. No chyba ze tego lata jest jakies wydarzenie w swiecie ptakow, klasy eskadry F22 latajacych w formacji razem z para B-2 ;-) Masz czas, jeszcze ladnych pare lat minie zanim czlowiek pozabija/potruje wszystkie ladne, kolorowe i machajace skrzydlami ;-)

Uprawnienia umieszczania postów