Strona 66 z 75 PierwszyPierwszy ... 16566465666768 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Sowa kluczowe dla Google: flash page curl
    Tu masz nawet demo: http://www.page-flip.com/demos.htm
    Wielkie dzięki

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Jak zwykle rewelacja - jak dla mnie. Adam czy możesz mi zdradzić czy ten slide show to Twoja umiejętność posługiwania się programem Flash czy używasz może jakiegoś programu do takich prezentacji?
    Heja! jeżeli chodzi o slide show to jest on zrobiony w ShowIt Web PRO 2.6, bardzo przystępna cena i obsługa polecam! można ściągnąć darmowe demo i się pobawić

do tego samego typu prezentacji ale w hi res na DVD używam FotoMagico 2.2 dale jescze większe możliwość : praca na plikach w dużej rozdzielczości, oprócz zoomowania i przesuwania można obracać zdjęcia i np zmienia je w rytm muzyki ...

Co do mojego www to skrypt najprawdopodobniej pochodzi z page-fliper'a, gostek który pomagał mi w tworzeniu strony nie przyznał oficjalnie do tego , ale wszystko na to wskazuje, natomiast layout graficzny i jak może niektórzy zauważyli: niektóre "kartki" to odrębne pliki flaszowe, to natomiast w 100% moja sprawka

dzięki za wszelkie komentarze ...
    pozdr
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 31-05-2008 o 19:41

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak zwykle miło popatrzeć , aaa i pozdrów od nas Hansa Klossa bo na zdjęciach nie chciał się pojawić niestety
    5d + L plecak

aleph
    Guest

Domyślnie

Witka. Kurcze ja tak jesli chodzi o ta ostatnia prezentacje jestem zawiedziony. Zupelnie nie rozumiem tego slodzenia ze super i ekstra i w ogole, bo dla mnie to te fotki to przecietne i tanizna jakas. Nie tego spodziewalbym sie po fotografie, ktorego kilka naprawde fajnych fot widzialem. A teraz takie jechanie. Ludzie kochani przeciez troszke lipa zajezdza.

Adam, z tego co widzialem stac Cie naprawde na duzo wiecej. Ja tam sie generalnie zbytnio nie znam i wybacz ze pojade takim stwierdzeniem, ze te fotki to jak z kompakcika pykniete.

Do roboty Adam, sciany w galeriach czekaja.

Pozdrawiam serdecznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleph Zobacz posta
    Witka. Kurcze ja tak jesli chodzi o ta ostatnia prezentacje jestem zawiedziony. Zupelnie nie rozumiem tego slodzenia ze super i ekstra i w ogole, bo dla mnie to te fotki to przecietne i tanizna jakas. Nie tego spodziewalbym sie po fotografie, ktorego kilka naprawde fajnych fot widzialem. A teraz takie jechanie. Ludzie kochani przeciez troszke lipa zajezdza.

Adam, z tego co widzialem stac Cie naprawde na duzo wiecej. Ja tam sie generalnie zbytnio nie znam i wybacz ze pojade takim stwierdzeniem, ze te fotki to jak z kompakcika pykniete.

Do roboty Adam, sciany w galeriach czekaja.

Pozdrawiam serdecznie.

dzięki za słowa otuchy ściany w galeriach na razie muszą poczekać na razie trzeba wypełnić garnki ...
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    dzięki za słowa otuchy ściany w galeriach na razie muszą poczekać na razie trzeba wypełnić garnki ...
    pozdrawiam
    Ha ha ha dobre

Niestety musze sie zgodzic z przedmowca-ostatnia sesja z rodzina jakos nie podchodzi pod moje gusta
    Cala sesja nudna.
    Mogles wybrac 3 najlepsze fotki i tutaj je zaprezentowac.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Ha ha ha dobre

Mogles wybrac 3 najlepsze fotki i tutaj je zaprezentowac.

Pozdrawiam.
    masz racje Joanno, powinienem trzymać poziom

no to tymczasem może coś dla wyrównania poziomu...

SurfUp.

tak na marginesie powyższy przykład jest dowodem jak słaby jest AF w 5D i jaka to beznadziejna puszka do zdjęć sportowych

aleph
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    pozdrawiam
    e tam takie gadanie. za sesje rodzinna nikt Ci nie placil, wiec nie bylo to wypelnianie garnuszka. a serfer juz lepiej, niby standard ale podoba mnie.

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleph Zobacz posta
    e tam takie gadanie. za sesje rodzinna nikt Ci nie placil, wiec nie bylo to wypelnianie garnuszka....
    o!!! widocznie masz lepsze informacje ode mnie - czyżby czek od Pani Kloss był bez pokrycia?
    proszę daruj sobie takie wyjazdy, bo się będziemy gniewać ...
    nie każdy jest pozerem i udaje że zarabia na zdjęciach, więc proszę nie mierz mnie swoja miarką...
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 03-06-2008 o 20:22

Bywalec Awatar corass
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

uuuuła... not so sharp.
    surfer usa
    10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.

85sunrise.com

Strona 66 z 75 PierwszyPierwszy ... 16566465666768 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów