bardzo przyjemnie. najwyzsza szkola albumowa\![]()
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
801 i 802 "najlepciejsze" (wg mnie natualnie)
fotogeniczno-skoczna córa![]()
10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.
85sunrise.com
Jakość poraża, jak zwykle zresztą. Piękne kolorkiCóra rośnie. Co widać gołym okiem
![]()
A ja nadal czekam na porównywalne do tego arcy-zdjęcia![]()
Twarz dziewczynki pełna wesołości z zabawy, dłonie zaciśnięte w piąstki w wyniku koncentracji, buciki nieco za duże.
Kadr pięknie skomponowany, w zasadzie nic nie ostre oprócz głównego motywu, tego co autor chciał przekazać.
Niby dużo na zdjęciu, ale jest przeurocza pełna życia dziewczynka i reszta.
Pozdrawiam.
Waldek nie jesteś osamotniony ... ja też czekam na porównywalne do tego zdjęcie
pozdr
dzięki wszystkim za odwiedziny
Jestem mlodym fotografem ale ucze sie wchodząc na twoje portfoliochcialbym kiedyś, będąc szczęśliwym tatusiem uwiecznić moich maluchów w takim albumie jak wyzej
co do zdjec to jedna uwaga - móglbys cholero zostawiać chociaż exify żeby mniej pytań padało
pozdr Van![]()
Regulamin pkt 8
Ok Ska-kan-ka EXIF:
5D + Sigma 70-200 EX 2.8 APO @ f2.8 & 70mm
t 1/1250sec.
ISO 800
cało-matrycowy uśredniony
seria
autofocus na servo
dziki za zainteresowanie
Witam
Niektóre zdjęcia robią wrażenie musze przyznaćlecz np. slajdy wogóle do mnie nie trafiały i żadnego nie obejrzałem nawet do końca:/ Mam zamiar niebawem sam coś sklecić z mojego pierwszego sfotografowanego ślubu i jestem ciekaw, czy mi jakoś lepiej to wyjdzie, czy poniosę porażke
![]()
Przejrzałem cały wątek i mam pytanie dotyczące sigmy 70-200 f/2.8, która mi tam wczesniej śmigneła na którejś stronie. Zastanawiam sie nad kupnem 85/1.8 ale nie wiem czy nie lepiej mi wyjdzie zakres z sigmy po dołożeniu troche PLN. Jest też na oku canon 70-200 f2,8 ale cena lekko przeraża. Ostatecznie jeśli pracowałeś na canonie i sigmie 70-200 to czy uważasz, że jest sens zbierać na canona i chwilowo zadowolić się 85/1.8?
Pozdrawiam