Pokaż wyniki od 531 do 540 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moshi Zobacz posta
    Bawiłeś się GO w 454? Bo strasznie nienaturalnie wygląda noga modelki, wręcz jakby była zblurowana... Zresztą patrząc na wysokość głowy to noga również powinna być ostra.
    nie bawiłem się GO, wszystko 100% szkło
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta
    Wracając do sedna polecam wszystkim jedno z najsłynniejszych zdjęć w historii fotografii - portret - "Dovima ze słoniami w stroju wieczorowym Diora" autorstwa R. Avedona - model nie patrzy w obiektyw Tak tez można i jest rewelacyjnie. Tutaj ta fotka i kilka innych.
    Dobra nie zanudzam, to takie moje drobne przemyślenia ...

Pozdrawiam

cześć Hofi, juz raz powoływałęś sie na twórczość Avedon'a a ja odpisałem ci że kobieta ze słoniem to jedno z moich ulubionych zdjęć i że widziałem "oryginał" - bardzo dużą odbitkę (jakieś 2m wysokości w galerii) w L.A, pisałem też ze studiuje wszystkie albumy wielkich co są na rynku dostępne ... nie ma nic złego w kopiowaniu mistrzów ale przytaczanie takich przykładów nie ma trochę sensu goście tworzyli po 50 lat wiadomo że w takim czasie można stworzyć niesamowite i nie powtarzalne dzieła - jak się pozbiera najlepsze - reasumując wszystko jeszcze przede mną
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 08-03-2008 o 19:41 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów