Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Znalazłem:
    http://www.pbase.com/anerino/image/82095057.jpg - to zdjęcie też było przedmiotem burzliwej dyskusji, podobnie jak Twoje z dziewczynkami.
    dzięki ! Bahrd fak jakbym mógł to bym cie ucałował, ale pewnie wolałbyś żeby zrobiła to moja żona

dokładnie taki efekt powstaje na tym obiektywie obrys postaci jak by była wycięta widać nawet te same obwódki w miejscach dużego kontrastu które tak się Kubamanowi nie podobały, że aż musiał to zamanifestować na oPh... aż mi normalnie, chęć do życia wróciła jeszcze raz dzięki !!! chyba nawet dzisiaj nowy wątek założę i wrzucę kilka zdjęć do galerii
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    dzięki ! Bahrd fak jakbym mógł to bym cie ucałował, ale pewnie wolałbyś żeby zrobiła to moja żona
    Załatwię to jednak ze swoją - biorąc pod uwagę kurs dolara, będzie dwa i pół raza więcej
    Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    dokładnie taki efekt powstaje na tym obiektywie obrys postaci jak by była wycięta widać nawet te same obwódki w miejscach dużego kontrastu [...] aż mi normalnie, chęć do życia wróciła jeszcze raz dzięki !!! chyba nawet dzisiaj nowy wątek założę i wrzucę kilka zdjęć do galerii
    pozdrawiam
    A ja to sobie nawet myślę, że to jedna z większych przyjemności być zaskakiwanym - no bo jakby już człowiek wszystko widział i wiedział...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów