i o to właśnie mi chodziło rzekome obwódki nie obwódki widać i nie widać nawet na pliku RAW, w zależności na jakim monitorze patrzy się na tą fotę( tak przypuszczam bo na swoim monitorze ich nie widzę anie na żadnym z dwóch laptopów jakie posiadam... więc kto zawinił sprzęt 5D , 85L czy błędna interpretacja natrętnego moda, który upierdliwie (przepraszam za poziom wypowiedzi) zarzuca mi wklejanie i błędy, niedociągnięcia techniczne co najmniej w kilku postach .... pokwapił się nawet o wyrzucenie tego na ramach oPh ...
Artur Bona masz racje nie powinienem się zniżać do poziomu pana Administratora
zarzucasz mi brak luzu a sam popatrz na swoje wybuchowe reakcje na bardziej konstruktywna niż twoja krytykę, w twojej galerii - posuwasz się nawet do usuwania niewygodnych postów innych userów - potem tłumaczysz "że to inny mod posprzątał" -sam byłem świadkiem takiej akcji, moje "odszczekasz" to mały pikuś przy twoich poczynaniach...
wieszcz co odpuściłbym ci, gdyby to było pierwszy raz, ale ty robisz to konsekwentnie, czepiasz się moich nie manipulowanych fot zawsze na jedno kopyto: albo obwódka, albo poświata, albo osoba wklejona tudzież źle namalowany cień (który był oryginalny) ...może jednak sam sobie wrzucisz na luz co? i po prostu przestaniesz odwiedzać moja galerię, bo twoje krytyki nie są konstruktywne lecz destruktywne, a liczba epitetów obraźliwa... a jak ci tak bardzo przeszkadzam zawsze możesz mnie zablokować lub usunąć ...