...mogłem wkleić fragment z innej foty ... i chyba tak zrobię, bo klienci zażyczyli sobie tą fotkę wydrukowaną na płótnie.
...to super młodzi też nie mieli
Adam ludzie ie mają pojęcia, co to jest Bokeh! ja do niedawna nie miałem
wiedziałem co to jest głębia ostrości od dziecka ale że różne obiektywy różnie rozmazują to dowiadziałem się z CB
uważaj Adam... panna jest nieletnia, ale w twoim przypadku różnica wieku pewnie nie jest za wielka
WOW! nie sądziłem że jesteś taki sentymentalny :-D
ale coś w tym jest ... dojrzalsza klientela jest łatwiejsza do okiełznania
co do lampy to użyłem jej tylko w ostatnich kilku fotkach, bo w knajpie było tak ciemno że ISO 1600 i f1.4 nie wyrabiało ...
...będę musiał tak zrobić, też mam hopla na p-cie synchronizacji z muzą,
w wersji DVD tak właśnie zrobiłem, w programie którgo uxywam do DVD Slide Show (FotoMagico) jest łatwiej to synchronizować muzykę...
dziękuje za miłe słowai linka będę szukała dalszej inspiracji
pozdr
... generalnie nigdy nie uważałem się za artystę ... raczej pracowitego rzemieślnika - manufakturzystę kopiującego zapożyczone wzorce ... ale z czasem może coś się zdarzy ...jeżeli nie zdecyduje się porzucić fotografi, wyjechać do Oregonu i zająć się hodowlą świń
tymczasem staram się być "trendy" , bawię się w psychologa, staram się grać mocno na ludzkich uczuciach, by łatwiej wyciskać ich portfele
pozdrawiam wszystkich, dzięki za uwagi i fatygę w dobrnięciu do końca Slide Show
V.