Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

VanMurder popelniaz jeden blad notorycznie (na kilku wczesniejszych zdjeciach tez to widzialem), nie moga nogi wyrastac z glowy! ta pozycja jest przeze mnie molestowana w studio ale zawsze lapie modela lekko z boku tak zeby mi te wystajace nogi nie laczyly sie z glowa... sprobuj i sam zobaczysz ze bedzie lepiej bynajmniej pod wzgledem kompozycji... to tak tytulem wstepu a fotki ladnie obrobione :P

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    VanMurder popelniaz jeden blad notorycznie (na kilku wczesniejszych zdjeciach tez to widzialem), nie moga nogi wyrastac z glowy! ta pozycja jest przeze mnie molestowana w studio ale zawsze lapie modela lekko z boku tak zeby mi te wystajace nogi nie laczyly sie z glowa... sprobuj i sam zobaczysz ze bedzie lepiej bynajmniej pod wzgledem kompozycji... to tak tytulem wstepu a fotki ladnie obrobione :P
    Ale c42 przecież nogi z głowy nie wystają na żadnej focie , zawsze jest pewien kąt, próbowałem pozycję "lekko z boku" i to dopiero wygląda banalnie, jak pokazujesz skrócony przez perspektywę brzuch i pupę modelki ... chyba że masz jakiś przykład, jak by to miało wyglądać, jak tak to podrzuć proszę
    w każdym razie dzięki za sugestię dzięki za sugestię

Uprawnienia umieszczania postów