Strona 13 z 78 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Do mnie bardziej dociera jedynka. Bardziej widzę to zdziwinie na twarzy boksera po prawej, bardziej widze, bo jest ładnie oświetlone. Skupiam się na jego na twarzy, też dzięki tej dużej wolnej przestrzeni. Drugie do mnie nie trafia. Nawet z b&w i z tytułem.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

moja świeża praca... napracowałem się nad nią trochę, mam nadzieje że warto było
    proszę o komentarze
    32.
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 02-08-2007 o 09:09

Początki nałogu

Domyślnie

Z bokserów wolę jedynkę, bo sami bokserzy nie są w jakichś ujmujących pozach, a jedynka pokazuje więcej i jest po prostu ciekawsza. Przeszkadza mi tylko kapelusznik na pierwszym planie chociaż zdaję sobie sprawę że takie było założenie.

Pomysł z lustrem jak dla mnie zbyt infantylny, nie mówiąc o czarnych obrysach na dłoniach czy poświatach między odbiciami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Z bokserów wolę jedynkę, bo sami bokserzy nie są w jakichś ujmujących pozach, a jedynka pokazuje więcej i jest po prostu ciekawsza. Przeszkadza mi tylko kapelusznik na pierwszym planie chociaż zdaję sobie sprawę że takie było założenie.

Pomysł z lustrem jak dla mnie zbyt infantylny, nie mówiąc o czarnych obrysach na dłoniach czy poświatach między odbiciami.
    rene! nie maiłem żadnych złudzeń że zawitasz ten temat po prostu działa na ciebie jak płachta na byka ...btw obrysy i poświata są oryginalne, jakoś masz zdolność do zauważania rzeczy ponad-zauważalnych ... strasznie chciałbym zobaczyć twoje nieinfantylne fotki
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 29-07-2007 o 10:30

Początki nałogu

Domyślnie

Musisz zrozumieć Adasiu, że to że ktoś nie padnie na kolana przed Twoim geniuszem nie oznacza że się nie zna. Fotka ze skakanką podoba mi się bardzo, z motorami też są dobre, ale ta jest po prostu trywialna, banalna, sztuczna. Nie lubię tego, i mógłbyś to chyba zaakceptować? Po to chyba wstawiasz tutaj fotki żeby pozostali wyrazili swoją opinię na ich temat, czyż nie? W przeciwnym wypadku polecam inne strony, na pewno "wybitne, zapraszam do siebie" usatysfakcjonuje cię w 100%.

Tak jak poprzednio - polecam zrobić dokładnie na odwrót niż sugeruję.

Szczerze mówiąc chciałem napisać co o tym sądzę bez niepotrzebnych docinków, ale widzę że jednak się nie da. Błyskotliwa riposta o "ptaszku" to trochę nie to czego bym oczekiwał po osobie z trzydziestką na karku. No ale co kto lubi, widocznie taki poziom prezentuje Ameryka.

Pozdrawiam

PS. Jeśli ta poświata jest oryginalna, to gratuluję poczucia humoru. Polecam albo popatrzyć na nią na innym niż Twój monitorze, albo wezwać egzorcystę do studia

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Zdjecie ok, nie powala ale sie podoba. Tatuaz prawdziwy zcy dorysowales?
    Bardzo mi sie podoba.

Początki nałogu

Domyślnie

Pomysł z lustrem jak dla mnie zbyt infantylny, nie mówiąc o czarnych obrysach na dłoniach.... .
    Jak na moje oko wspomagane szkłem to są paznokcie tej drugiej modelki pomalowane na czarno :P

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

2 oblicze no to pracy w psie było ciekawy pomysł
    Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Zdjecie ok, nie powala ale sie podoba. Tatuaz prawdziwy zcy dorysowales?
    Bardzo mi sie podoba.
    w wolnych chwilach dorabiam jako tatuażysta
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Musisz zrozumieć Adasiu...
    wszystko zniosę tylko mi nie Adasiuj ...
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 30-07-2007 o 07:35 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    oryginał może ma ładniejsze kolory, ale popatrz jak trafia do ludzi
    http://onephoto.net/info.php3?id=431296
    prawie zero zainteresowania

popatrz natomiast tutaj:
    http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-181263.php
    zupełnie inny odbiór i jakie wysokie oceny
    A moim zdaniem popełniasz tu drobną manipulację (być może niezamierzoną). Na onephoto.net ostatnio ogólnie niewiele jest komentarzy. Natomiast obiektywni częściej piszą. Dla mnie wersja kolorowa jest lepsza.
    2 oblicze jest zdecydowanie ciekawym pomysłem, choć jak dla mnie odrobinkę zbyt skąpanym w ciemnościach.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Strona 13 z 78 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów