życzę powodzenia z własnym slajdem - z przyjemnością zobaczę efekty ...![]()
A więc zapraszam, gdyż coś tam mi powstało i trwa z 9 minutek, a zajmuje 16mb dla potrzeb internetu. Polecam ściągnąć gdyż u mnie wczytuje, wczytuje i nic
powiedźcie jak u was
Na operze prawie nic nie idzie prócz wyświetlonego tekstu i połowy paska operacyjnego:/
http://canon-board.info/showthread.p...149#post483149
Mile widziane opinie
Pozdrawiam
Dzięki za frekwencjęwiedziałem że na was można liczyć
kolejne z "piątki" (BuRton sorry z nieporozumienie)
Misja.
plus kilka z drugiej własnoręcznie wywołanej rolki filmu - tym razem polecany Neopan 100 Acros:
Acros 1.
Acros 2.
Acros 3.
Acros 4.
na koniec "dialog ojca z córką"ustrzelony przez moją zonę Edytę
Acros 5.
z góry dzięki za wszelkie komentarze
pozdrawiam
Hehehe, dialog jest "boski"
Bardzo miękkie zdjęciaAle kotek chyba się znudził rolą
Generalnie bardzo fajne![]()
Może ja nie jestem trendy czy coś nie nadążam, ale w bardzo wielu zdjęciach tak w tym wątku jak i w innych nie widzę kolorów.![]()
Rozumiem, można czasem sobie pozwolić na eksperyment, aby pogłębić ponurość zdarzenia, lub coś zaakcentować.
Toż jaka to była radość jak można było fotografować w kolorze, tak jak widzą nasze oczy.
Ucieczka przed czym![]()
Przeglądając witryny wielu nawet doświadczonych fotografów - spora część, czarno białe z odcieniami szarości, czy coś ze mną nie tak, jeśli nie zrobiłem ani jednego zdjęcia czarno - białego![]()
Pozdrawiam.
ciężko jest zrobić kolorowe zdjęcia jak się ma włożony czarno biały negatyw do aparatuale tak zupełnie na serio, kolor często rozprasza odwraca uwagę od rzeczy istotnych takich jak tekstura, faktura itd. w czarno-białej fotografii kładzie się nacisk na przekaz ... fakt faktem jest często nadużywana przez fotografów, ale magia BW rekompensuje to i brak koloru
, swoja droga to trudno o dobry naturalny kolor, więc czasami warto sięgnąć po BW który notabene też nie jest łatwym tematem ... reasumując jedne fotki wyglądają lepiej obdarte z kolorów inne nie ... reszta o kwestia gustu
pozdrawiam
Witaj Adam.
Misja fajna. Ma w sobie to cos, cora fajnie ustrzelona, rzecz jasna technicznie moge tylko pozazdroscic.
Acros 1 i Acros 2 bardzo fajne. Dwojeczka podoba mi sie swiatlo bardzo, no mistrz.
Dialog nie bardzo widze, ani poza, ani nie ma tam tego czegos czego ja szukam w fotografii...
Kicius bez komentarza.
Pozdrawiam serdecznie.
Aleph