Strona 66 z 78 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

2 ostatnie w galerii (rodzinne) swietne

Coś już napisał Awatar gareth

Domyślnie

Fatalne kadry !!!
    Beznadzieja!!
    Nie rozumiesz światła !
    ...
    Żartowałem ;];];];];];];];]

Bardzo mi sie podoba ostatnie zdjęcie w galerii rodzinnej ... czyli bodajze to ktore wrzuciles Ogolnie cała sesja DnioMatkowa bardzo przyjemna.

Pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Jak zwykle rewelacja - jak dla mnie. Adam czy możesz mi zdradzić czy ten slide show to Twoja umiejętność posługiwania się programem Flash czy używasz może jakiegoś programu do takich prezentacji?

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Jak zwykle rewelacja - jak dla mnie. Adam czy możesz mi zdradzić czy ten slide show to Twoja umiejętność posługiwania się programem Flash czy używasz może jakiegoś programu do takich prezentacji?
    Podłączam się do pytania, bo jak obejrzałęm tę prezentację to zadałem sobie to samo pytanie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Sowa kluczowe dla Google: flash page curl
    Tu masz nawet demo: http://www.page-flip.com/demos.htm

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Sowa kluczowe dla Google: flash page curl
    Tu masz nawet demo: http://www.page-flip.com/demos.htm
    Wielkie dzięki

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Heja! jeżeli chodzi o slide show to jest on zrobiony w ShowIt Web PRO 2.6, bardzo przystępna cena i obsługa polecam! można ściągnąć darmowe demo i się pobawić

do tego samego typu prezentacji ale w hi res na DVD używam FotoMagico 2.2 dale jescze większe możliwość : praca na plikach w dużej rozdzielczości, oprócz zoomowania i przesuwania można obracać zdjęcia i np zmienia je w rytm muzyki ...

Co do mojego www to skrypt najprawdopodobniej pochodzi z page-fliper'a, gostek który pomagał mi w tworzeniu strony nie przyznał oficjalnie do tego , ale wszystko na to wskazuje, natomiast layout graficzny i jak może niektórzy zauważyli: niektóre "kartki" to odrębne pliki flaszowe, to natomiast w 100% moja sprawka

dzięki za wszelkie komentarze ...
    pozdr
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 31-05-2008 o 19:41

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak zwykle miło popatrzeć , aaa i pozdrów od nas Hansa Klossa bo na zdjęciach nie chciał się pojawić niestety
    5d + L plecak

aleph
    Guest

Domyślnie

Witka. Kurcze ja tak jesli chodzi o ta ostatnia prezentacje jestem zawiedziony. Zupelnie nie rozumiem tego slodzenia ze super i ekstra i w ogole, bo dla mnie to te fotki to przecietne i tanizna jakas. Nie tego spodziewalbym sie po fotografie, ktorego kilka naprawde fajnych fot widzialem. A teraz takie jechanie. Ludzie kochani przeciez troszke lipa zajezdza.

Adam, z tego co widzialem stac Cie naprawde na duzo wiecej. Ja tam sie generalnie zbytnio nie znam i wybacz ze pojade takim stwierdzeniem, ze te fotki to jak z kompakcika pykniete.

Do roboty Adam, sciany w galeriach czekaja.

Pozdrawiam serdecznie.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleph Zobacz posta
    Witka. Kurcze ja tak jesli chodzi o ta ostatnia prezentacje jestem zawiedziony. Zupelnie nie rozumiem tego slodzenia ze super i ekstra i w ogole, bo dla mnie to te fotki to przecietne i tanizna jakas. Nie tego spodziewalbym sie po fotografie, ktorego kilka naprawde fajnych fot widzialem. A teraz takie jechanie. Ludzie kochani przeciez troszke lipa zajezdza.

Adam, z tego co widzialem stac Cie naprawde na duzo wiecej. Ja tam sie generalnie zbytnio nie znam i wybacz ze pojade takim stwierdzeniem, ze te fotki to jak z kompakcika pykniete.

Do roboty Adam, sciany w galeriach czekaja.

Pozdrawiam serdecznie.

dzięki za słowa otuchy ściany w galeriach na razie muszą poczekać na razie trzeba wypełnić garnki ...
    pozdrawiam

Strona 66 z 78 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów