2 ostatnie w galerii (rodzinne) swietne
2 ostatnie w galerii (rodzinne) swietne
Fatalne kadry !!!
Beznadzieja!!
Nie rozumiesz światła !
...
Żartowałem ;];];];];];];];]
Bardzo mi sie podoba ostatnie zdjęcie w galerii rodzinnej ... czyli bodajze to ktore wrzucilesOgolnie cała sesja DnioMatkowa bardzo przyjemna.
Pozdrawiam
Jak zwykle rewelacja - jak dla mnie. Adam czy możesz mi zdradzić czy ten slide show to Twoja umiejętność posługiwania się programem Flash czy używasz może jakiegoś programu do takich prezentacji?
Sowa kluczowe dla Google: flash page curl
Tu masz nawet demo: http://www.page-flip.com/demos.htm
Heja! jeżeli chodzi o slide show to jest on zrobiony w ShowIt Web PRO 2.6, bardzo przystępna cena i obsługa polecam! można ściągnąć darmowe demo i się pobawić
do tego samego typu prezentacji ale w hi res na DVD używam FotoMagico 2.2 dale jescze większe możliwość : praca na plikach w dużej rozdzielczości, oprócz zoomowania i przesuwania można obracać zdjęcia i np zmienia je w rytm muzyki ...
Co do mojego www to skrypt najprawdopodobniej pochodzi z page-fliper'a, gostek który pomagał mi w tworzeniu strony nie przyznał oficjalnie do tego , ale wszystko na to wskazuje, natomiast layout graficzny i jak może niektórzy zauważyli: niektóre "kartki" to odrębne pliki flaszowe, to natomiast w 100% moja sprawka
dzięki za wszelkie komentarze ...
pozdr
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 31-05-2008 o 19:41
Jak zwykle miło popatrzeć , aaa i pozdrów od nas Hansa Klossa bo na zdjęciach nie chciał się pojawić niestety![]()
5d + L plecak
Witka. Kurcze ja tak jesli chodzi o ta ostatnia prezentacje jestem zawiedziony. Zupelnie nie rozumiem tego slodzenia ze super i ekstra i w ogole, bo dla mnie to te fotki to przecietne i tanizna jakas. Nie tego spodziewalbym sie po fotografie, ktorego kilka naprawde fajnych fot widzialem. A teraz takie jechanie. Ludzie kochani przeciez troszke lipa zajezdza.
Adam, z tego co widzialem stac Cie naprawde na duzo wiecej. Ja tam sie generalnie zbytnio nie znam i wybacz ze pojade takim stwierdzeniem, ze te fotki to jak z kompakcika pykniete.
Do roboty Adam, sciany w galeriach czekaja.
Pozdrawiam serdecznie.