Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    ... uważam że nie powinieneś reagować na niektóre komentarze bo to bez sensu, i zniżac się do "pewnego poziomu" , już po komentarzach widać kto na czym się zna więc, moim zdaniem nie warto odpisywać . Ty jesteś zawodowcem, ! To od ciebie nalezy sie uczyć technik fotografowania, a nie ciebie pouczać !
    Żona powtarza mi to od jakiś dwóch lat...

Dzięki 1507 czas wyciągnąć wnioski...

pozdrawiam wszystkich udzielających się w tym wątku,

Waldek24 dzięki za podzielenie się twoimi przemyśleniami,
    myślę że powinieneś dać wędkarzowi drugą szansę oddalić, się poczekać aż przyzwyczai się do dźwięku migawki, zamyśli się lub zapomni o twojej obecności... na dobre kadry trzeba czasami bardzo długo polować, czekam na twoje dalsze prace ...
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 05-05-2008 o 19:19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Waldek24 dzięki za podzielenie się twoimi przemyśleniami,
    myślę że powinieneś dać wędkarzowi drugą szansę oddalić, się poczekać aż przyzwyczai się do dźwięku migawki, zamyśli się lub zapomni o twojej obecności... na dobre kadry trzeba czasami bardzo długo polować,
    Racja, ludzie pozują w pierwszych minutach, później wracają w myślach do swoich własnych spraw.
    czekam na twoje dalsze prace ...
    Pracuję z przyjemnością dziennie w plenerze później w domu (C1 -> PS) wielokrotnie kilkanaście godzin dziennie, pogrążyła mnie fotografia bez reszty, na nic więcej nie mam czasu.
    DZIEŃ W DZIEŃ.
    To prace Twoje i paru innych tak mobilizująco na mnie działają – ech ta moja ambicja.

Pokaże prace jak uznam, że są przynajmniej na ocenę pomiędzy 3->4 w stosunku do Twoich.

PS. Swoją drogą mógłbyś pogrzebać w swojej szufladzie, działa mobilizująco, taka tam malutka prośba.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów