No to ja sie wylamie. Dla mnie cudne zdjecie to 201. Wlasnie na tym zdjeciu corka wyszla nieplastikowo. To zdjecie jest ekspresyjne a sama modelka wyszla rewelacyjnie. Pozdrawiam.
VanM super tylko się forum rozjeżdża
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
ostatnia seria bardzo dobra. wyjątkowe zdjęcia i wyjątkowa modelka. Widać solidny warsztat.
Pozdrawiam!
taki szybki oftopic kayi <chyba dobrze odmieniłem> przydałby sie aparat korekcyjny bo ta przerwa miedzy zebami choc sympatyczna z wiekiem juz nie bedzie tak ładnie wygladac ale lepiej za wczasu skorygowac niz potem nosic druciany przez dłuzszy
a foty no fenomen contrast![]()
mojej córze nie wypadły jeszcze wszystkie mleczaki!!!tak że nasz dentysta sugerował wstrzymanie się z wizytą u ortodonty ... ale Kaya nie może się już doczekać swoich Braces bo to taki szpan i mus w Kalifornii, noszenie ich świadczy o tym że jest już teen not just pre-teen
... a tatuś zamiast kupić sobie wreszcie Mark'a będzie musiał wyskoczyć z kilku "kawałków"...
w dzieciństwie miałem ten sam problem, bez charakteryzacji mogłem grać Drakulę w szkolnym teatrzyku![]()
dzięki za wizytę (ortodonty-styczne sugestie)
pozdrawiam
patrzac na twoja galerie az mi galy wychodza z orbit i pytanie samo nasuwa sie na usta, moglbys podac namiary na źrodła mowiaca o korekcji krzywymi?? ACR jest fajny ale nie moge w necie nigdzie znalezc dobrego opisu jak operowac krzywymi na zdjeciu zeby uzyskac porzadany efekt
bylbym baaaaardzo wdzieczny
ps. moze rzecz oczywista ale jednak..... SUUUUUUPER fotki
pozdrawiam
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
A mnie męczy ta nieostrość w 201.
Zastanawiam się czym mam brudne okulary, a może tracę wzrok.
Zwłaszcza lewa strona zmusza mnie szukania przyczyny - a to tak ma.
W takim portrecie widziałbym pełną głębie ostrości - ale już bez wyostrzania całości.
Pozdrawiam
350D + grip, EF-S17-85 IS, EF70-200/2.8L IS, 580EX,