Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zby Zobacz posta
    jak sie domyslam 61 i 62 to finalnie wyretuszowane historie? Jesli tak to na 61 mogles sie pozbyc do konca tla, na 62 nie dzieje sie najlepiej pod oczami, bezcieniowe swiatlo zmydlilo twarz i dekolt w jedna bryle, ale najwiekszym faux pas tej foty sa uda. z tego powodu powinna odpasc w przedwstepnej selekcji. Przygladalem sie troche Twoim pracom, i uwazam ze stac Cie na cos wiecej niz to nudne swiatlo, jakie pokazales na kilku ostatnich pracach. Kumam doskonale ta konwencje, ale jest po prostu za plasko. Nie wiem na jakiej gammie jestes tam u siebie skalibrowany, jesli tak jak ja na makowej 1,8 , to skóry, szczegolnie na tych cz-b fotach chetnie widzialbym jednak deko ciemniejsze.
    A jako ze 63 jest tylko szkicem to sie nie czepiam ze Ci pojechaly skory w magente
    pozdrawiam
    WOW!!! dzięki za tak wnikliwą analizę ! 61, 62 nie były retuszowane - dzięki za sugestie będę pamiętał podczas obróbki...
    jadę na Gamie 2.2 przy 6500K, monitor LCD kalibrowany co kilka tygodni (Spyder2PRO), czyli u mnie wygląda wszystko OK.. nawet nie do końca usuniętego tła nie widać muszę brać poprawkę na 98% populacji posiadającej PC-ty, największe wpadki mam przy LOW i HIGH KEY - jakby zakres tonalny mojego monitora jest mniejszy, i niewidać tych niedopracowań w highlights i shadows na szczęście na wydruku wszystko wygląda GOOD

BTW widziałem twoją galerię na ALTphotos Super fotki !!! prawie wszystkie z analoga i średni - format jestem pod wrażeniem, (chyba kupię jakiegoś starego Hass'a) - powinieneś wystawić na CB swoją galerie, z przyjemnością Ci się po-wpisuję, jak masz więcej fot w "sieci" wyślij linki na PRiv'a
    pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta

Mnie się ten kadr bardziej podoba
    Pozwoliłem sobie na odsłonienie nieco więcej ;D
    mnie ten kadr też się podoba - dzięki podrzuciłeś mi ciekawy pomysł: potnę dziewczyny na wysokości talii i zrobię (puzzle układankę) - poważnie
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 28-10-2007 o 03:12

Uprawnienia umieszczania postów