Strona 25 z 78 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Dla wszystkich fanów Octavi (i nie tylko) mały slideshow z ostatniej sesji dostępny tutaj:

http://adammphoto.com/octavia/slide/

będę wdzięczny za wszelkie komentarze

Ta prezentacja jest nudna jak flaki z olejem... Już w połowie miałem dość.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi Zobacz posta
    ...Np jako pierwszy wrzucić jakieś jezioro łabędzie . Nieco też nużący jest ciągle ten sam styl przejść w połączeniu z jednakowa prawie animacją. Np przejście między obliczami można by zrealizować nie tylko przy pomocy 1 fotki która świetnie pasuje na początek całości ale np efektu bardzo szybkiej zmiany 1 oblicza w drugie powtórzonej kilka razy - takie strobo.
    Czym tworzyłeś prezentacje ProShow-em?
    Heja ! dzięki za uwagi i komentarz, prezentacja jest zrobiona w ShowIt Lite,
    która jest wersją okrojoną ShowIt PRO, już widzę że będę musiał upgradeować do PRO, bo nie mam w Lite możliwości kontrolowania przejść robienia motion, rotate i przejść w takt mużyki .... mogę podłożyć tylko jeden kawałek.
    Do DVD slide show używam FotoMagico (tylko $50) dużo szybszy i "ostrzejszy" od innych konkurencyjnych programów np iDvd, program ten umożliwia dowolną manipujację przejściami z wykorzystaniem obrotów i określeniem szybkości transformacji, można ustawiać markery w podkładzie muzycznym i w ten sposób robić przejścia w rytm np przejść na perkusji
    podoba mi się twój pomysł ze zmiksowaniem dwóch kawałków - bawiłem się kiedyś różnymi loopami i samplami w CoolEditPro(teraz chyba Adobe wkupił ten program), - może coś wykombinuje ...
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Zemun Zobacz posta
    Ta prezentacja jest nudna jak flaki z olejem... Już w połowie miałem dość.
    Bardzo mi przykro z tego powodu, ale dzięki że zajrzałeś

jeszcze jena sprawa, pierwsza fota jest dłużej bo to preloader, który pokazuje się podczas gdy slideshow się wgrywa
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 28-09-2007 o 19:01 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    ja wiem Rysiaczek że nuda ale slide nie był zrobiny dla Ciebie, tyko dla modelki, ze zdjęć które wybrała, trudno komuś kto Ci płaci, dać w zamian kilkunsto-sekundowy projekt z pięcioma fotkami - klientka się musi nacieszyć sobą. Co by powiedziały koleżanki? That's It? Did you pay for that? Wersja DVD jest trzy razy dłuższa (trzy pełne kawałki ok 10min) uwierz mi jak będzie pokazywać koleżankom lub boyfriendowi nie będą się nudzić ...
    ale obiecuje że kiedyś specjalnie dla kolegów z CB zrobię wersje krótsza i w takt muzy
    ja jestem w stanie to zrozumieć, tylko trzeba było napisać że to prezentacja dla modelki - bym się nie czepił długości. Powtarzalności zdjęć czepiam się dalej - niektóre kadry są bardzo podobne - takie rzeczy się daje jako materiał z pracy a nie efekt finalny (oczywiście tylko wg mnie).
    I ciągnąc marudzenie - nie wyobrażam sobie wytrwać przy wersji DVD, daj znać jak przebiegł pokaz, ciekaw jestem niezmiernie:rolleyes:
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

Witam wszystkich ponownie i pozdrawiam !!!
    postanowiłem wystawić zdjęcie pierwotnie stworzone na potrzeby Battle Cage
    MMM Vs Vanmurder ...niestety z przyczyn ode mnie nie zależnych walka się (jeszcze) nie odbyła
    Na zdjęciu moja piękniejsza połowa, najwierniejsza modelka, edytorka, żona w jednej osobie -> Edyta XOXO

52. Morderstwo pod 23-cim.

będę wdzięczny za wszelkie komentarze, rady i uwagi...
    Tu znajdziecie resztę alternatywnych (nieobrobionych) ujęć:
    Murder at 23th

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dobre . Gdybym miał się na siłę czepiać, to rozmaz makijażu pod okiem trochę zbyt obfity, wygląda jak jakiś wyciek z oka i lampka na ścianie trochę za mocna, za bardzo odciąga uwagę. Może nawet nie za mocna, ale bardziej zasłoniłbym żarówkę. Może jeszcze bym pokombinował z nożami, żeby bardziej rzucało się w oczy, że jednego brakuje

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

jasny gwint!!! no teraz to sie przeraziłem.... ale dobre jest

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Wszystko fajnie Van, tyle, że od razu można się skapnąć że to Twoje zdjęcie - modelka znana z poprzednich zdjęć i z Twojego www. A że u niektórych masz na pieńku to pewnie by skutkowało głosami w ankiecie ;-) :P
    Coś mi się zdaje, że będziesz musiał poszukać całkiem nowej postaci do tego battla.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zdjęcie całkiem niezłe, super światło. Może jak dla mnie to kompozycja troszkę do poprawki, ale ogólnie podoba się.

Uzależniony

Domyślnie

Van, jakim obiektywem robiles to zdjecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Van, jakim obiektywem robiles to zdjecie?
    50mm 1.4
    Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Zdjęcie całkiem niezłe, super światło. Może jak dla mnie to kompozycja troszkę do poprawki, ale ogólnie podoba się.
    bawiłem się z kompozycją na różne sposoby, chciałem zachować ciasny telewizyjny kadr ale teraz widzę że można by co nieco poprawić ...
    Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Wszystko fajnie Van, tyle, że od razu można się skapnąć że to Twoje zdjęcie - modelka znana z poprzednich zdjęć i z Twojego www. A że u niektórych masz na pieńku to pewnie by skutkowało głosami w ankiecie ;-) :P
    Coś mi się zdaje, że będziesz musiał poszukać całkiem nowej postaci do tego battla.
    Tak, dokładnie tego się obawiałem... może dobrze że nie doszło do battle, następnym razem postaram się nie zdradzić ...
    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Dobre . Gdybym miał się na siłę czepiać, to rozmaz makijażu pod okiem trochę zbyt obfity, wygląda jak jakiś wyciek z oka i lampka na ścianie trochę za mocna, za bardzo odciąga uwagę. Może nawet nie za mocna, ale bardziej zasłoniłbym żarówkę. Może jeszcze bym pokombinował z nożami, żeby bardziej rzucało się w oczy, że jednego brakuje
    ...z tym makijażem to było trochę przechlapane bo żeby wyglądał, na realistycznie rozmyty (przez łzy), musieliśmy użyć żelu z brokatem ... może przesadziliśmy trochę z ilością
    nad lampka to popracuje, ale z nożami to nie chciałem by to było takie oczywiste, że jednego brakuje ...najważniejsze że zauważyłeś

pozdrawiam
    i dziękuje za wszystkie komentarze
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 05-10-2007 o 17:43 Powód: Automerged Doublepost

Strona 25 z 78 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów