Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi Zobacz posta
    ...Np jako pierwszy wrzucić jakieś jezioro łabędzie . Nieco też nużący jest ciągle ten sam styl przejść w połączeniu z jednakowa prawie animacją. Np przejście między obliczami można by zrealizować nie tylko przy pomocy 1 fotki która świetnie pasuje na początek całości ale np efektu bardzo szybkiej zmiany 1 oblicza w drugie powtórzonej kilka razy - takie strobo.
    Czym tworzyłeś prezentacje ProShow-em?
    Heja ! dzięki za uwagi i komentarz, prezentacja jest zrobiona w ShowIt Lite,
    która jest wersją okrojoną ShowIt PRO, już widzę że będę musiał upgradeować do PRO, bo nie mam w Lite możliwości kontrolowania przejść robienia motion, rotate i przejść w takt mużyki .... mogę podłożyć tylko jeden kawałek.
    Do DVD slide show używam FotoMagico (tylko $50) dużo szybszy i "ostrzejszy" od innych konkurencyjnych programów np iDvd, program ten umożliwia dowolną manipujację przejściami z wykorzystaniem obrotów i określeniem szybkości transformacji, można ustawiać markery w podkładzie muzycznym i w ten sposób robić przejścia w rytm np przejść na perkusji
    podoba mi się twój pomysł ze zmiksowaniem dwóch kawałków - bawiłem się kiedyś różnymi loopami i samplami w CoolEditPro(teraz chyba Adobe wkupił ten program), - może coś wykombinuje ...
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Zemun Zobacz posta
    Ta prezentacja jest nudna jak flaki z olejem... Już w połowie miałem dość.
    Bardzo mi przykro z tego powodu, ale dzięki że zajrzałeś

jeszcze jena sprawa, pierwsza fota jest dłużej bo to preloader, który pokazuje się podczas gdy slideshow się wgrywa
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 28-09-2007 o 19:01 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów