masz za duże mniemanie o swojej umiejętności posługiwania się tym programem, ot co. Nie było by tematu, gdybyś to przyciemnił dobrze, tak aby nit nie zauważył. Zrobiłeś to źle, a teraz zarzucasz mi atak na ciebie za stosowanie PSa
Moje podejście, to nie jak sugerujesz podejście troglodyty jaskiniowego, który nie używa wyrafinowanych narzędzi - bo sam robię tylko w RAWach i wywołuję je wyłącznie w Photoshopie. 100% moich prac. Natomiast jest różnica pomiędzy zrobieniem dobrego zdjęcia, a zrobieniem zdjęcia przeciętnego które się następnie koloruje, wkleja, "poprawia", dorabia nieistniejące detale, kopiuje gołębie na dachu (i później wylatuje z pracy

) albo białe myszki

itp. To też ciekawa sztuka, ale fotografii czystej, prawdziwej daleka i obca. To dziedzina kreacji poza fotograficznej, a mnie interesuje fotografia właśnie. Zapytaj ptasiarzy.
Jeśli inaczej się nie da to napiszę tak - o ile pierwsza "baletnica" była OK, o tyle druga jest do bani. Nie podoba się, nie kupuję jej. Zresztą to chyba nie tylko mój odbiór - najlepsze twoje zdjęcia to te proste, zrobione na ulicy.
Pozdrawiam
P.S> co do Rene. A jeśli jest sama tancerką, choć zdjęć nie robi? Albo krytykiem baletowym? Albo znawcą tematu? Jej krytyka dotyczyła sztuczności i błędów w tym "baletowym" ustawieniu. A ty pytasz o galerię..