VanMurderJakiś taki niepodobny Jesteś ;-)od jakiegoś czasu drukuje z powodzeniem (klientom się podoba) swoje portrety na płótnie
Efekt fajny!
>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
Efekt raczej tandetny. Lepiej płótno zostawić dla pędzla artystyA to, że sie klientom podoba nie znaczy wcale, że jest dobre. Swego czasu kasety z muzyką disco-polo sprzedawano w milionach egzemplarzy i też się podobało to tzw. zjawisko, bo muzyką to trudno nazwać. Takie jest moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 18-03-2008 o 18:02
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
A mógłbym Cię*prosić o zamieszczenie zdjęcia takiego obrazu - niedługo też będę drukował*i chciałbym zobaczyć, jak takie coś wygląda...
Pkt 8 regulaminu forum
Zgadzam się z przedmówcą. Wyszło tandetnie. Kompletnie niepotrzebnie wygląda jak jakaś tania podróbka, najtańszy pędzel. Zdecydowanie bardziej wolę Twoje zdjęcia bez takich udziwnień. Wierzę, że to zdjęcie byłoby o wiele lepsze bez tego efektu. IMHO tutaj przerost formy nad treścią.
No, ale podpis mi się podoba
Pzdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
A ja sobie myślę, że jak się z tak bardzo wysoka patrzy, to łatwo o zawrót głowy...
PS
A piszę tak być może przez sentyment, bo dobrych parę lat temu (10-15? - kiedy atramentówki nie były jeszcze powszechne i na tyle tanie, żeby móc przekonać się jak to wygląda na papierze), to był pierwszy "efekt" z PS czy PP, w który "od razu" się bawiliśmy po zeskanowaniu zdjęć (i też raczej z odbitek, a nie negatywów).
EOS - conditio sine Kwanon...
Dzięki panowie za szczerość! jak tak dzisiaj patrzę to faktycznie tandetą zalatuje będę musiał jeszcze popracować nad warsztatemkto by pomyślał że wczoraj ręcznie malowałem to dzieło do północy przez kilka godzin ... w oryginale psd wyglada dużo lepiej musiałem coś spieprzyć podczas sklejania warst cały embos poszedł sie paść i wylazła za mocno faktura płótna
anyway
zamieszczam zdjęcie oryginału na prośbę Adama :
601