Strona 55 z 78 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Prawie jak Van Gogh ;-)
    Chciałem właśnie napisać, że brakuje nam tylko, żeby sobie obciął ucho, ale się wstrzymałem - widać niepotrzebnie
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar zonk
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

VanMurder
    od jakiegoś czasu drukuje z powodzeniem (klientom się podoba) swoje portrety na płótnie
    Jakiś taki niepodobny Jesteś ;-)

Efekt fajny!
    >>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Efekt raczej tandetny. Lepiej płótno zostawić dla pędzla artysty A to, że sie klientom podoba nie znaczy wcale, że jest dobre. Swego czasu kasety z muzyką disco-polo sprzedawano w milionach egzemplarzy i też się podobało to tzw. zjawisko, bo muzyką to trudno nazwać. Takie jest moje zdanie.
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 18-03-2008 o 18:02
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Domyślnie

A mógłbym Cię*prosić o zamieszczenie zdjęcia takiego obrazu - niedługo też będę drukował*i chciałbym zobaczyć, jak takie coś wygląda...
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta
    Efekt raczej tandetny. Lepiej płótno zostawić dla pędzla artysty A to, że sie klientom podoba nie znaczy wcale, że jest dobre. Swego czasu kasety z muzyką disco-polo sprzedawano w milionach egzemplarzy i też się podobało to tzw. zjawisko, bo muzyką to trudno nazwać. Takie jest moje zdanie.
    Zgadzam się z przedmówcą. Wyszło tandetnie. Kompletnie niepotrzebnie wygląda jak jakaś tania podróbka, najtańszy pędzel. Zdecydowanie bardziej wolę Twoje zdjęcia bez takich udziwnień. Wierzę, że to zdjęcie byłoby o wiele lepsze bez tego efektu. IMHO tutaj przerost formy nad treścią.
    No, ale podpis mi się podoba
    Pzdr!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta
    A ja sobie myślę, że jak się z tak bardzo wysoka patrzy, to łatwo o zawrót głowy...

PS
    A piszę tak być może przez sentyment, bo dobrych parę lat temu (10-15? - kiedy atramentówki nie były jeszcze powszechne i na tyle tanie, żeby móc przekonać się jak to wygląda na papierze), to był pierwszy "efekt" z PS czy PP, w który "od razu" się bawiliśmy po zeskanowaniu zdjęć (i też raczej z odbitek, a nie negatywów).
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Dzięki panowie za szczerość! jak tak dzisiaj patrzę to faktycznie tandetą zalatuje będę musiał jeszcze popracować nad warsztatem kto by pomyślał że wczoraj ręcznie malowałem to dzieło do północy przez kilka godzin ... w oryginale psd wyglada dużo lepiej musiałem coś spieprzyć podczas sklejania warst cały embos poszedł sie paść i wylazła za mocno faktura płótna anyway
    zamieszczam zdjęcie oryginału na prośbę Adama :
    601

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    muszę przyznać że popuściłem trochę wodze fantazji i posunąłem się o krok dalej niż symulacja
    Straszne... Ja bym za żadne skarby takiego "czegoś" na ścianie nie powiesił

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemun Zobacz posta
    Straszne... Ja bym za żadne skarby takiego "czegoś" na ścianie nie powiesił
    nawet w ubikacji?

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wersja oryginalna jest już spoko.Nawet mi się podoba,wygląda trochę ,,malowniczo".
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Strona 55 z 78 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów