Ładna pani na ładnych zdjęciach.
I jak tu być obiektywnym w ocenie fotek na których jest taka ładna dziewczyna ;-)
A tak bez żartów to zdjęcia bardzo dobre.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Wiesz VanMurder, nikt cie do ncizego nie zmusza. Wystawiasz galerie do publicznej oceny a gdy trafi sie raz na jakis czas opinia dlaeka od superlatyw, zaczynasz miec obiekcje.
Galerie internetowa mam, nie czuje jednak potrzeby pokazywania jej, zwlaszcza w obliczu tak banalnej prowokacji. Osoby ktore siedza w temacie w jakim sie poruszam znaja ja doskonale.
Moja rada: zrob dokladnie odwrotnie niz zasugerowalem, po prostu w mysl zasady "na zlosc mamie odmroze sobie uszy". Jesli koncowy efekt cie zadowoli, znaczyc bedzie ze bylem sabotazysta zazdroszczacym ci zdjec i chcacym w ten sposob pozbyc sie konkurencji.
Polecam!
Pozdrawiam mimo wszystko tez
PS. Przepraszam za brak polskich liter, jestem chwilowo na obczyznie
"Na głowie kwietny ma wianek
w ręku zielony badylek
a przed nią bieży baranek
a nad nią lata motylek"
Te zdjecia cieszą me oczy![]()
I jak ja mam ocenic te zdjecia obiektywnie
Tak na poważnie, strasznie mi się podobają te zdjecia (Octavii), bdb GO, tonacja zdjęc też mi się podoba, no co tu dużo pisac - kawał dobrej roboty![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
dziękuje wszystkim panom za odwiedzinytak na marginesie dodam że prezentowana tu Octavia jest produkcji meksykańsko-irlandzkiej
podrawiam
... Rene ja jestem na obczyźnie od lat 6-ciu i mam polskie znaki![]()
jeszcze raz dzięki za rady![]()
porteciki no taka jakosc ze wymiekam zazdroszcze maxx
No Adamie... ładne ładności roztaczają się w tym wątku. ładności cielesne jak i fotograficzne
Pozdrawiam serdecznie - Sławek![]()
5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła
Zdjecia piekne, choc mnie sie najbardziej podoba uchwycenie (moment zrobienia) Kaya'ch, szkoda, ze obciete tu i uwdzie (ja bym robil w pionie).
Zeczywiscie na 14 dal bym slabiej to swiatlo z niebieskim w tyle, ale troszke tylko.
Canon DSLR i "L"ki