Strona 39 z 78 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

101,102 sie nie wyswietlaja #103 swietne, moglbys sprobowac z dluzszym czasem, pewnie wyszlyby fajne smugi na niebie Na #104 troche za ciasno z prawej, na #105 przeszkadza zielony slupek, i chyba lepiej by wyszlo, gdyby ogrodzenie przechodzilo przez cala szerokosc kadru

EDIT: juz wszystko sie wyswietla Na #102 wysteplowanie slupa trakcji by chyba pomoglo
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 03-01-2008 o 09:59
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

no wreszcie jakieś fotki , zdjęcia 101 i 102 nie wyświetlają się, 103 do 106- uwielbiam takie fotki

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    no wreszcie jakieś fotki , zdjęcia 101 i 102 nie wyświetlają się, 103 do 106- uwielbiam takie fotki
    nie wiem co cholera jest z tym wyświetlaniem - wszystkie są na moim serwerze, linki dobre, u mnie też raz jedno się nie wyświetli raz drugie - moźe jakiś mod/specjalista się wypowie nigdy nie miałem tego problemu - odświeżenie czasem pomaga

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    101,102 sie nie wyswietlaja

#103 swietne, moglbys sprobowac z dluzszym czasem, pewnie wyszlyby fajne smugi na niebie
    wydłużenie czasu nic by nie pomogło chmury były bardzo wysoko i było bezwietrznie, nie miałem też czasu na długie czasy (f16 przy polarze który zdejmował -1EV)
    Na #104 troche za ciasno z prawej, na #105 przeszkadza zielony slupek, i chyba lepiej by wyszlo, gdyby ogrodzenie przechodzilo przez cala szerokosc kadru
    EDIT: juz wszystko sie wyswietla Na #102 wysteplowanie slupa trakcji by chyba pomoglo
    dzięki za sugestie i wizytę coś tam będę prze Edyto(wał), zobaczmy co z tego wyjdzie, tak jak wspominałem nie chciałem mocno PSuć
    pozdr

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

35 1.4 i 5d to niezły duet, już się nie moge doczekać żeby tylko umiejętności starczyło gratuluję foty przepiękne
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Coś już napisał

Domyślnie

Przyglądam się twojej galerii na CB od jakiegoś już czasu, oglądam zdjęcia , czytam twoje wskazówki , uczę się. ...Jedno mogę z pewnością powiedzieć twoje prace przeważyły szalę co wybrać 40D vs 5D ...
    Mam nadzieje że skorzystam z twoich wskazówek i doświadczenia podczas wyboru szkieł do 5D ...Ale to dopiero za jakieś dwadzieścia kilka dni
    Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku...tobie jak i zdolnej małżonce która jak czytam nie boi się photoshopa

Domyślnie

w końcu jakieś nie-twarzowe zdjęcia, mi się*osobiście podobają*skrzynki
    Lubię takie zdjęcia...
    Bardzo proszę*Cię o odp. na moje wypociny - są w twojej skrzynce

Ładnie tam macie w USA...
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie

więc co do fotek jeszcze raz - myślisz, że sztuczka z odwróconym gradientem w ps zastąpi ten polar na zdjęciach, bo szczerze mówiąc, jeżeli to niebo nie było obrabiane w ps to szczena mi opada...
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

No widoczki klasowe .. A znajomi całkiem sympatycznie wyglądają ( nie mam na myśli zdjęć:P )

Bywalec

Domyślnie

u mnie dzisiaj ze zdjęciami jest już wszystko ok, ale wczoraj faktycznie były problemy wynikające z braku połączenia z serwerem, gdzie masz wykupiony hosting ... serwer nie odpowiadał.

co do samych zdjęć to każde jedno w Twojej galerii powala mnie na kolana i zadaje sobie pytanie "kiedy ja znajdę trochę więcej czasu na zbieranie doświadczenia i focenia ? "

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    nie chciałem mocno PSuć
    I kto to mowi Swoja droga...nie chce mi sie wierzyc, ze nie tykales nieba
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Strona 39 z 78 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów