Strona 36 z 78 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Uzależniony

Domyślnie

Persival, prosze nie wyrywac z kontekstu. Niedawno Van poprawial foto i po retuszu sam dodal: ze jest teraz plastic fantastic (http://canon-board.info/showthread.p...426#post387426) . Jak zwal tak zwal. Ja to uwielbiam. Lubie to plastikowsc i Van jest w tym niezniszczalny. No :P
    I nigdzie nie napisalem, ze zdjecia Vana sa nienaturalne. Jest wymiataczem i tyle.
    Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 20-11-2007 o 01:08

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    VanMurderze - obciąłeś panu młodemu palce u nogi I to jedyne zastrzeżenie.
    ...mogłem wkleić fragment z innej foty ... i chyba tak zrobię, bo klienci zażyczyli sobie tą fotkę wydrukowaną na płótnie.

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    kurde, rozpisałem się*i przypadkowo japco+w, ehh, więc w skrócie...
    1. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń
    ...to super młodzi też nie mieli
    2. To co ludzie kupują w tych zdjęciach to ten ********y bokeh (pewnie większość 70-200/2.8 i 50/1.4 )
    Adam ludzie ie mają pojęcia, co to jest Bokeh! ja do niedawna nie miałem
    wiedziałem co to jest głębia ostrości od dziecka ale że różne obiektywy różnie rozmazują to dowiadziałem się z CB
    5. Podoba mi się*córka Pani młodej :P Bardzo fotogeniczna i ładna z twarzy osóbka (14/113)
    uważaj Adam... panna jest nieletnia, ale w twoim przypadku różnica wieku pewnie nie jest za wielka

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Adam,
    1. Znasz/pamiętasz tę piosenkę A. Osieckiej: http://free.art.pl/osiecka/pio5.html? - tak się jakoś skojarzyła - bo z "reportażu" można sądzić, że oboje "z historią".
    2. Oglądnąłem z zaciekawieniem do końca - dzięki temu utwierdziłem się, że wiem, dlaczego nie chcę lampy...

Pozdrawiam!
    WOW! nie sądziłem że jesteś taki sentymentalny :-D
    ale coś w tym jest ... dojrzalsza klientela jest łatwiejsza do okiełznania

co do lampy to użyłem jej tylko w ostatnich kilku fotkach, bo w knajpie było tak ciemno że ISO 1600 i f1.4 nie wyrabiało ...

Cytat Zamieszczone przez korona-pl Zobacz posta
    ...Wstawiłbym tam zdjęcie, które zaprezentowałeś na CB i zrobiłbym wcześniej wyciszenie muzyki - urywa się w momencie zmiany nuty. Wyciszenie muzyki o jedno zdjęcie wcześnie spowoduje, że muzyka zakończy się bardziej "naturalnie", a ostatnie zdjęcie pojawi się w całkowitej ciszy... taki efektowny akcent...

EDIT: No i jeszcze wydłużyłbym czas wyświetlania ostatniego zdjęcia.
    ...będę musiał tak zrobić, też mam hopla na p-cie synchronizacji z muzą,
    w wersji DVD tak właśnie zrobiłem, w programie którgo uxywam do DVD Slide Show (FotoMagico) jest łatwiej to synchronizować muzykę...

Cytat Zamieszczone przez persival Zobacz posta
    VanMurder powiem ci bardzo bardzo ladne zdjecia!!!
    dziękuje za miłe słowa i linka będę szukała dalszej inspiracji
    pozdr
    Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Tak sie wlasnie zastanawiam jak mozna opisac Twoja tworczosc Van. Tworzysz cos co jest plastic-fantastic. Jest to ostre, swietne kolorystycznie, wyraziste, cukierkowe, perfekcyjne do cna. To co tworzysz, w sposob bezposredni, dociera do odbiorcy. Zastanaiwm sie czy jest juz to sztuka czy jeszcze nie? Wlasciwie ciezko okreslic, w ktorym momencie zaczyna sie sztuka. Mnie to sie podoba i ja to kupuje. Lubi perfekcyjne operowanie obrazem - czyli to co nam tu serwujesz. Pozdrowionka.
    ... generalnie nigdy nie uważałem się za artystę ... raczej pracowitego rzemieślnika - manufakturzystę kopiującego zapożyczone wzorce ... ale z czasem może coś się zdarzy ...jeżeli nie zdecyduje się porzucić fotografi, wyjechać do Oregonu i zająć się hodowlą świń

tymczasem staram się być "trendy" , bawię się w psychologa, staram się grać mocno na ludzkich uczuciach, by łatwiej wyciskać ich portfele

pozdrawiam wszystkich, dzięki za uwagi i fatygę w dobrnięciu do końca Slide Show
    V.
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 20-11-2007 o 09:34

Domyślnie

no nie przesadzajmy, te swoje 16-17 lat chyba ma
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie

no nie przesadzajmy, te swoje 16-17 lat chyba ma
    stawiam na 12-13, dziewczyny w USA bardzo szybko się rozwijają, jak robie zdjęcia modelkom do portfolio to bardzo często sprawdzam ID bo jak nie mam 18, to pisemna zgoda mamy potrzebna ... tak btw to nie kupisz alkoholu w Kalifornii jak nie masz skończone 21 i nie masz, przy sobie Photo ID potwierdzającego twój wiek...wielu Polaków nie może się z tym pogodzi dochodzi do sprzeczek/bójek w sklepach .... a jeżeli jesteś pijany i trafisz na policjanta bez ID lądujesz w pudle, jeżeli nie masz 21 lat, to bez kilku miesięcy służb publicznych się nie obejdzie... masz 21 i ID przy sobie, policja elegancko odwozi cię do domu ... co kraj(stan) to obyczaj

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

wczoraj juz chcialem Ci napisac to co sklebilo mi sie w glowie ale pomyslalem ze przeczekam i zrobie to dzien pozniej no wiec podoba mi sie jak wszystkim, nie bede tutaj dublowale wczesniejszych wypowiedz ze swietna obrobka, dobre szkla, ujecia itd. VanMurder to marka sama w sobie i nie bedziemy wychwalac tego co powszechnie wiadomo

zdjecie ktore wstawiles do watku niezle mnie nakrecilo :-) prawde powiedziawszy spodziewalem sie wiecej zdjec wlasnie takich plenerowych a tutaj po obejrzeniu male rozczarowanie... malo pleneru za to sam reportaz... reportaz dobrze sfotografowany ale pozostaje mi niedosyt z braku tych wlasnie pozowanych zdjec :-)

jedno zdjecie rzucilo mi sie w oczy, portret malej dziewczynki - zdjecie nr 7 :-) podszlifuj je i wrzuc do galerii CB :-)

aha bardzo podoba mi sie ten flashowy playerek!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta

...jedno zdjecie rzuciło mi sie w oczy, portret malej dziewczynki - zdjecie nr 7 :-) podszlifuj je i wrzuc do galerii CB :-)

aha bardzo podoba mi sie ten flashowy playerek!
    dzięki za wszystkie panegiryki, miło mi bardzo że się podoba
    jeżeli czujesz niedosyt to wrzucę kilka portrecików ... slide to mniej więcej połowa zdjęć które obrobiłem, ale nie chciałem przynudzać podobnymi ujęciami ...

Bywalec Awatar kwv
    Miasto
    biesy i czady

Domyślnie

Bardzo fajna galeria
    oczywiście 1. Jump-a-rope (po naszemu Ska-kan-ka) jest dla mnie rewelacyjne. Fajnie wywołujesz te b&w w większości bardzo mi się podoba.
    Jak długo fotografujesz "z większym zamiłowaniem" ?

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

ostatnie wesele jest swietne , przemawia i wzrusza dwa razy widzialem juz to
    gratuluje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwv Zobacz posta
    Bardzo fajna galeria
    oczywiście 1. Jump-a-rope (po naszemu Ska-kan-ka) jest dla mnie rewelacyjne. Fajnie wywołujesz te b&w w większości bardzo mi się podoba.
    Jak długo fotografujesz "z większym zamiłowaniem" ?
    heja! dzięki za wizytę "z większym zamiłowaniem" fotografuje od grudnia 2005 -(prawie dwa lata) wtedy kupiłem pierwsze cyfrowe lustro - 20D ....
    a po tej fotce:
    http://onephoto.net/info.php3?id=214043
    stwierdziłem że muszę zostać zawodowcem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    ostatnie wesele jest swietne , przemawia i wzrusza dwa razy widzialem juz to
    gratuluje
    dzięki chyba pierwsze moje "wesele" do którego podszedłem tak "reportersko", a reporterka jest dużo trudniejsza niż mi się wydawało...

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 27-11-2007 o 18:24 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    a po tej fotce:
    http://onephoto.net/info.php3?id=214043
    stwierdziłem że muszę zostać zawodowcem
    Jeszcze wstrzymaj sie z tym zawodostwem, troche potrenuj ;-)
    Zartuje, wiesz dobrze, ze Twoje fotki mi sie podobaja

Strona 36 z 78 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów