skakanka - to młodziutkie dziewcze z taką lekkością sobie skacze (czasem też bym tak chciał lecz nie wypada) i dzieciaki w klasy bawiące (a synek o kulach- pewnie mu troche smutno ..?? )
co do ostatniego - podoba mi się, przy czym ja z definicji nie lubię poprawiania zdjęć i ostrego szopowania. Nie wiem do czego to zdjęcie modelce jest potrzebne, ale baletnicą to ona raczej nie jest i to widać - błędy pozycji są dosyć wyraźne jak na ustawione zdjęcie w studio.
Jest fajne.
P.S> no mam nadzieję, ze zarzuty pod moim adresem odnośnie braku akcji będą pojawiać się rzadziej![]()
co do ostatnich dwóch kwestii to nie mogę polemizować bo na tańcu się po prostu nie znam ;( ale dzięki za uwagępytanie tylko ile procent populacji jest w stanie zauważyć jej błędy ?
...co do szopowania, radzę trochę zweryfikować poglądy, bo świat idzie do przodu a stanie w miejscu to jak cofanie się do tyłu![]()
4th Of July
- świeża fotka, z wczorajszego święta niepodległości![]()
zapraszam do komentowania z góry dzięki
technicznie super, tylko trudno sie na czyms skupic, bo fajerwerki, miasto noca, zachod slonca...
pozdrawiam
orzeh
...pewnie masz racjętutaj w oryginalnej wielkości -> http://adammphoto.com/4thofjuly.jpg
mnie sie bardzo podoba. super!
EDIT: skad robiles to zdjecie? z bloku czy cus?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!