Strona 28 z 78 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

54, 55 sam miód czyli to, co misie lubią najbardziej

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    58 na NIE. Fatalna mina, zaciśnięte wargi, niepotrzebny piasek, coś białego pod nosem i nienaturalne oczy
    OK... 58 to mój faworyt myślałem że poważna mina będzie taka komercyjna a jak by tak piasek występować i oczy przygasić? mogę jeszcze kąciki ust podnieść trochę do góry ...

Domyślnie

Wszystkie, oprocz 58 really nice. 58 to pasztet przy nich (zdjecie, nie modelka oczywiscie!). Twarz (oczy w szczegolnosci) wygladaja jak out of focus, reka po lewej stronie wpada w róg zdjęcia, prawy górny róg to już masakra. Do tego piasek? na czole i dłoni modelki. Zdecydowanie to zdjęcie nie powinno sie tu znaleźć

Z pozostalych - 56 i the best: 54 (tylko deske bym wyczyscil)
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

VanMurder popelniaz jeden blad notorycznie (na kilku wczesniejszych zdjeciach tez to widzialem), nie moga nogi wyrastac z glowy! ta pozycja jest przeze mnie molestowana w studio ale zawsze lapie modela lekko z boku tak zeby mi te wystajace nogi nie laczyly sie z glowa... sprobuj i sam zobaczysz ze bedzie lepiej bynajmniej pod wzgledem kompozycji... to tak tytulem wstepu a fotki ladnie obrobione :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    VanMurder popelniaz jeden blad notorycznie (na kilku wczesniejszych zdjeciach tez to widzialem), nie moga nogi wyrastac z glowy! ta pozycja jest przeze mnie molestowana w studio ale zawsze lapie modela lekko z boku tak zeby mi te wystajace nogi nie laczyly sie z glowa... sprobuj i sam zobaczysz ze bedzie lepiej bynajmniej pod wzgledem kompozycji... to tak tytulem wstepu a fotki ladnie obrobione :P
    Ale c42 przecież nogi z głowy nie wystają na żadnej focie , zawsze jest pewien kąt, próbowałem pozycję "lekko z boku" i to dopiero wygląda banalnie, jak pokazujesz skrócony przez perspektywę brzuch i pupę modelki ... chyba że masz jakiś przykład, jak by to miało wyglądać, jak tak to podrzuć proszę
    w każdym razie dzięki za sugestię dzięki za sugestię

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

zdjęcia na plaży bardzo fajne. Zdecydowanym faworytem jest ten pierwszy portret, piękny, malarski, subtelny.

Następnie pierwsze na desce i nr 56. Na 57 faktycznie denerwujący jest ten "zajączek" ze stóp modelki, ostatnie zbyt nachalne, nie podobają mi się dodatkowo usta i cięcie na granicy biustu.

Przy czym jak wiesz, jak się na takiej fotografii zupełnie nie znam.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    ...Przy czym jak wiesz, jak się na takiej fotografii zupełnie nie znam.
    wbrew obiegowym opiniom fotografowanie ludzi i ptaków, nie odbiega w znacznym stopniu od siebie trzy filary to: światło, kompozycji i ....cierpliwość
    pozdrawiam
    dzięki za komentarz

Domyślnie

ostatnia panorama z wysp Bikini
    59.

Domyślnie

No no ty to umiesz robić panoramy... nie takie nudne jak moje

Domyślnie

52. O jakie fajne. Podoba mi się tym zdjęciu wszystko: kolory i światło, ostrości jest tam gdzie też żeba, bardzo dobry portret, jestem przekonany, że podobał się też modelce.
    56-58, mi nie leżą. W pionowym nogi dziwnie wyglądają, portret jakiś taki ostry, raczej na nie
    59. Fajny atol chociaż radioaktywny. Jak to powiedział Bond w Die Another Day: "Magnificent view".
    Podoba mi się światło, klimat, plaża. Ładnie.
    Jedno czego nie jestem pewien to jak jej nogi ucięto, nie wiem jak powinno być, ale wydaje mi się, że można spróbować inaczej ...

PM

Strona 28 z 78 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów