Strona 27 z 78 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Domyślnie

Adam u mnie 2:23 pierwsze super...ciachnołbym trochę 1 cm, drugie trochę zbyt atletyczne ale też dobre.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Jeszcze kilka fotek z ostatniej sesji proszę o ewentualne sugestie odnośnie kadrów i kompozycji - pion czy poziom? i co tam wam przyjdzie do głowy pzdr

56.
    57.

z góry dzięki

Początki nałogu

Domyślnie

Wbrew temu co napisał Zemun ten slide show jest bardzo ciekawy. Oczywiscie moze za dużo różnych ujęć i w ogóle ale sam pomysł, efekt i kolorystyka bardzo mi się podoba.

Natomiast zdjęcia Marty...hmmmm....pomijając męskie, szowinistyczne podejście to raczej poziom. Moje osobiste wrażenie odnosi się do szerokiego tła, któe pokazuje piękną zatokę i choć na chwilę pozwala oderwać wzrok od modelki i "niebieskich oczu". W końcu pacyfik tez ważny.
    Mordo Ty moja !

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Do 52 mam drobną uwagę. Wydaje mi się, że w kącikach oczu zebrały się modelce resztki tuszu, to się czesto zdarza i łatwo się to usuwa w szopie

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dla mnie tez poziom lepszy, a to tylko dlatego, ze modelka jest zle odwrocona, gdyby byla po prawej, wtedy by to lepiej wygladalo, no ale wody nie przesuniesz .
    Pozaty fotki super

Pełne uzależnienie

Domyślnie

56, 57 fajne, ewentualne uwagi, to kwestia gustu. Na 56 zmieniłbym kadrowanie, posłałbym postać bardziej w stronę PD. Piasek nic nie wnosi, poza podkreśleniem małej GO, a błekit wody fajnie współgra z majkami Na 57 stopy wyszły jak skrzydełka na uskrzydlonych postaciach z filmów Disneya, nie pamietam jak się te stworki nazywały

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Do 52 mam drobną uwagę. Wydaje mi się, że w kącikach oczu zebrały się modelce resztki tuszu, to się czesto zdarza i łatwo się to usuwa w szopie
    z tym tuszem to prawda ja tego nie zauważyłem ale w wczoraj moja żona mi to pokazała na ostatnim usunąłem, poprzednie też skoryguję
    dzięki za radę

Pełne uzależnienie

Domyślnie

58 na NIE. Fatalna mina, zaciśnięte wargi, niepotrzebny piasek, coś białego pod nosem i nienaturalne oczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    Dla mnie tez poziom lepszy, a to tylko dlatego, ze modelka jest zle odwrocona, gdyby byla po prawej, wtedy by to lepiej wygladalo, no ale wody nie przesuniesz .
    Pozaty fotki super
    masz rację! głowa powinna być przechylona w prawo na poziomym i wszystko by grało mógł bym modelkę przesunąć w prawo ale musiałbym wkleić sporo tła

Strona 27 z 78 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów