Adam u mnie 2:23 pierwsze super...ciachnołbym trochę 1 cm, drugie trochę zbyt atletyczne ale też dobre.
Adam u mnie 2:23 pierwsze super...ciachnołbym trochę 1 cm, drugie trochę zbyt atletyczne ale też dobre.
Wbrew temu co napisał Zemun ten slide show jest bardzo ciekawy. Oczywiscie moze za dużo różnych ujęć i w ogóle ale sam pomysł, efekt i kolorystyka bardzo mi się podoba.
Natomiast zdjęcia Marty...hmmmm....pomijając męskie, szowinistyczne podejścieto raczej poziom. Moje osobiste wrażenie odnosi się do szerokiego tła, któe pokazuje piękną zatokę i choć na chwilę pozwala oderwać wzrok od modelki i "niebieskich oczu". W końcu pacyfik tez ważny.
Mordo Ty moja !
Do 52 mam drobną uwagę. Wydaje mi się, że w kącikach oczu zebrały się modelce resztki tuszu, to się czesto zdarza i łatwo się to usuwa w szopie![]()
Dla mnie tez poziom lepszy, a to tylko dlatego, ze modelka jest zle odwrocona, gdyby byla po prawej, wtedy by to lepiej wygladalo, no ale wody nie przesuniesz.
Pozaty fotki super
...jeszcze jedna
58.
56, 57 fajne, ewentualne uwagi, to kwestia gustu. Na 56 zmieniłbym kadrowanie, posłałbym postać bardziej w stronę PD. Piasek nic nie wnosi, poza podkreśleniem małej GO, a błekit wody fajnie współgra z majkamiNa 57 stopy wyszły jak skrzydełka na uskrzydlonych postaciach z filmów Disneya, nie pamietam jak się te stworki nazywały
![]()
58 na NIE. Fatalna mina, zaciśnięte wargi, niepotrzebny piasek, coś białego pod nosem i nienaturalne oczy