dwa pytanka:
ad foto: czym ich oswietlales?
ad flash: robiles recznie przejscia miedzy fotkami i engine, czy jakis gotowiec?
ogolnie very nice
edit: po rozwinieciu suwaka napisy nachodza na te na dole![]()
dwa pytanka:
ad foto: czym ich oswietlales?
ad flash: robiles recznie przejscia miedzy fotkami i engine, czy jakis gotowiec?
ogolnie very nice
edit: po rozwinieciu suwaka napisy nachodza na te na dole![]()
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Mi się bardzo podobaJak zwykle zresztą
![]()
doświetlane (jak zwykle) asystent z blendą przekątnej do Słońca ...ot taki prosty trick sobie wypracowałem i zawsze działa
co do flasha to zawsze robiłem wszystko na piechotę i zabierało mi to lata świetlne, kupiłem w końcu ShowIt (na razie Lite), bardzo upraszcza sprawę i zrobienie slide'a z kilkuset zdjęć to kwestia godzinki
pozdrawiam
VanMurder dawaj jakieś fotki jeszcze, bo cały czas dyskutujecie a nie widac nowych strzałów![]()
po dłuższej przerwie kolejne zdjęcia Octavi, tym razem studyjne - tak że pewnie nie wszystkim przypadną do gustu
jako ciekawostkę podam, że obróbką fotek zajmowała się tym razem moja żona Edyta(Edyta jak Edytor
)
43.
44.
45.
46.
proszę o ewentualne komentarze na temat zdjęć i obróbki, mój Edytor z chęcią poczyta![]()
Czemu wzmacniacz nie jest Marshalla?Foty, jak to na VanMurdera przystało - profesjonalne
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Na 46 dłoń ma dziwne kolorki...
Piec trochę ginie w tle, ale zakładam, że chodziło głównie o modelkę i jest to zamierzony efekt.
Zdjęcia świetne, modelka też![]()
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...
nie znam sie zbytnio ,ale te 4 ostatnie to mnie oslabily po prostu , chcialbym takie robic![]()