Strona 17 z 78 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    VanMurder kto jak to ale zebys Ty na pierwszej fotce zeby nie zrobil kobiecie nie godzi sie ;-)
    światło było z góry, więc na zębach cień górnej wargi i refleksy oryginalne ...dziewczyna ma oryginalnie zęby białe jak śnieg ...po za tym to "szuflandia" a ja mam zwyczaj nie poprawiania starych fot...
    ... kurcze tak sie zastanawiam czy szarlatan VanMurder nie wycial typa z rodeo i nie zmienil mu okolice na bardziej przyjazna oku
    ...no cóż...

po dłuższym zastanawianiu podciągnąłem zęby na +0,4ev
    pozdrawiam i dziękuje za wpis
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no i strasznie kolorystycznie nie wspolgra fotka pierwsza z druga a to ta sama kobieta ale mniejsza z tym...
    pierwsze zdjęcie pochodzi z "okresu zielonego" mojej twórczości a drugie z "okresu błękitnego"
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 29-08-2007 o 06:17 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

troche mnie nakreciles i zaczynam odkurzac takze stare fotki tzn. przerabiam je na jasne szklo ;-) wkrotce mam nadzieje zapodam cos w galerii... wsumie mam cos nowego bo modelka mi sie urodzila ;-) ale nie chce juz slyszec ze za malo blura jest na zdjeciu :>

edit. a z tymi zebami to chodzilo mi o to zeby jej maksymalnie wybielic jak oczka, wtedy ladnie by kontrastowalo z kolorem skory...

edit2. jezeli faktycznie wyciales typa z rodeo to szacuneczek zeby nie bylo ze kazdy PSioczy ;-)
    Ostatnio edytowane przez c42 ; 29-08-2007 o 06:52

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

łłłłeee, mnie się te trzy ostatnie zdjęcia po prostu nie podobają :/

dwa pierwsze sztuczne, cukierkowe i plastikowe jak barbie, ostatnie - poza kadrem bez mocnego punktu - ma paskudnie przerobione tło. Góry na horyzoncie wyglądają jak kiepskawa tapeta w studio.

poproszę coś dobrego
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    łłłłeee, mnie się te trzy ostatnie zdjęcia po prostu nie podobają :/

dwa pierwsze sztuczne, cukierkowe i plastikowe jak barbie, ostatnie - poza kadrem bez mocnego punktu - ma paskudnie przerobione tło. Góry na horyzoncie wyglądają jak kiepskawa tapeta w studio.

poproszę coś dobrego
    ...sie nie znasz Kuba nie jesteś trendy
    mnie się plastik podoba między innymi dlatego, wyjechałem z szarej Polszy do kolorowej/plastikowej Kalifornii -> wyślę ci kartkę
    a wiesz co najśmieszniejsze? że ta kiepskawa tapeta to Sierra Nevada byłem tam i nigdy nie zapomnę tego widoku kąt padania słońca jest inny, bliżej do równika, nieboskłon jest niżej i dlatego tak wszystko wygląda cukierkowo, to nie PS to rzeczywistość !!! jak robiłem to zdjęcie w tle to strzelałem w jpg i o obróbce nie miałem zielonego pojęcia, miałem tyko nakręcony polar i that's It

kilka pocztówek, nie jestem miłośnikiem landszaftów ale zrobię wyjątek :

41.
    42.
    43.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

trójkę mogłeś darować
    a tak serio podobają mi się te ostatnie dwa zdjęcia (trójki nie liczę), zwłaszcza 1. W rodeo niestety potraktowałeś te piękne góry jeszcze parszywym blurem i chyba podbiłeś kolorki. Gdyby były takie jak powyżej, to zupełnie inna inszość.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    trójkę mogłeś darować
    a tak serioodobają mi się te ostatnie dwa zdjęcia (trójki nie liczę), zwłaszcza 1. W rodeo niestety potraktowałeś te piękne góry jeszcze parszywym blurem i chyba podbiłeś kolorki. Gdyby były takie jak powyżej, to zupełnie inna inszość.
    zapominałem dodać że foty zrobione w Kalifornii, która kojarzy się wszystkim z palmami, Hollywood, red carpet i Disneyland
    co do trzeciego to wystawiłem tylko dlatego że podobają mi się kolorowe refleksy na kółkach podtrzymujących liny

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    zapominałem dodać że foty zrobione w Kalifornii, która kojarzy się wszystkim z palmami, Hollywood, red carpet i Disneyland
    Eee, nie wszystkim
    A to pierwsze z trzech to dla mnie fenomen (jeśli nie obrabiane), bo taką trójpolówkę w perspektywie barwnej/powietrznej to już dawno, dawno temu przestali uprawiać europejscy malarze (chyba nawet przed "oficjalnym" odkryciem Ameryki - a może jednak po...), a tu proszę i Ameryka i trójpolówka!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Coś już napisał Awatar Pitek
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

nie słuchaj ich, zdjęcia są super :grin:
    Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie no 41 i 42 sa bardzo fajne. Takie landszafty to lubie
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

wrzuciłem właśnie slideshow dla przyszłych nowożeńców na swoja stronę
    proszę o opinie
    http://adammphoto.com/slideshow/amyeric/

pozdrawiam

Strona 17 z 78 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów