Serwis na Zytniej robi to "od reki" i za darmoche.![]()
Serwis na Zytniej robi to "od reki" i za darmoche.![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
No tak miałem nadzieję ze forum jest by doradzić itp. tu spotkałem się z dość dziwną "pomocą"Zamieszczone przez Vitez
No dowiedziałem się jednego starą prawdę - aby nie oceniać innych
Co do szukania - szukałem jednak pierwsze podejścia miałem jak kulą w płot, coś źle pozaznaczałem początki zawsze bywają zakręcone.
Szkoda że tak mało macie cierpliwości i chęci pomocy może czasami lepiej nie odpisywać nic niż rzucać oceny i w stylu "Za to ty, wyglada na to, ze jestes klamca ..." zwyczajnie gdzieś popełniłem błąd, a nie kłamałem !!!
Przemyślcie może czasami lepiej jest nic nie mówić i nie ponosić ryzyka podeptania kogo kolwiek ...
Pozdrawiam
Szkoda ze tak malo miales cierpliwosci i od razu wyleciales z tekstem "nie ma, choc szukalem" zamiast poprobowac dalej szukac, poprzelaczac cos innego, gdy za pierwszym razem szukanie ci nie wyszlo.Zamieszczone przez jacech1
Przemysl, moze czasami lepiej jest nic nie pisac i sprobowac drugi raz szukac (szczegolnie gdy ludzie twierdza ze znalezli) by nie ponosic ryzyka bycia podeptanym.
Pisanie "powiedzcie, bo szukalem a nie znalazlem" mimo ze inni znalezli jest zwyklym brakiem szacunku dla wysilku i czasu tych ktorzy potrafia znalezc - rownie niemile co "deptanie poczatkujacego"![]()
Zreszta na ten temat bylo juz z 10 dyskusji w ciagu ostatniego miesiaca i zawsze bedzie to samo "ja chce pomocy a wy tacy niemili", podczas gdy "my" chcemy tylko odrobiny wysilku i pomyslunku od poczatkujacych
... odrobiny
.