Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: jak i czym wyczyścic matówke w 300D

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Serwis na Zytniej robi to "od reki" i za darmoche.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Coś już napisał Awatar jacech1
    Miasto
    Przemków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Za to ty, wyglada na to, ze jestes klamca - skoro pare osob bez problemu wpisujac "czyszczenie matówki" w wyszukiwarce znalazlo a ty twierdzisz ze nie .

Zenujace? Malo powiedziane
    No tak miałem nadzieję ze forum jest by doradzić itp. tu spotkałem się z dość dziwną "pomocą"
    No dowiedziałem się jednego starą prawdę - aby nie oceniać innych
    Co do szukania - szukałem jednak pierwsze podejścia miałem jak kulą w płot, coś źle pozaznaczałem początki zawsze bywają zakręcone.

Szkoda że tak mało macie cierpliwości i chęci pomocy może czasami lepiej nie odpisywać nic niż rzucać oceny i w stylu "Za to ty, wyglada na to, ze jestes klamca ..." zwyczajnie gdzieś popełniłem błąd, a nie kłamałem !!!

Przemyślcie może czasami lepiej jest nic nie mówić i nie ponosić ryzyka podeptania kogo kolwiek ...

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacech1
    Co do szukania - szukałem jednak pierwsze podejścia miałem jak kulą w płot, coś źle pozaznaczałem początki zawsze bywają zakręcone.

Szkoda że tak mało macie cierpliwości i chęci pomocy może czasami lepiej nie odpisywać nic niż rzucać oceny i w stylu "Za to ty, wyglada na to, ze jestes klamca ..." zwyczajnie gdzieś popełniłem błąd, a nie kłamałem !!!

Przemyślcie może czasami lepiej jest nic nie mówić i nie ponosić ryzyka podeptania kogo kolwiek ...
    Szkoda ze tak malo miales cierpliwosci i od razu wyleciales z tekstem "nie ma, choc szukalem" zamiast poprobowac dalej szukac, poprzelaczac cos innego, gdy za pierwszym razem szukanie ci nie wyszlo.

Przemysl, moze czasami lepiej jest nic nie pisac i sprobowac drugi raz szukac (szczegolnie gdy ludzie twierdza ze znalezli) by nie ponosic ryzyka bycia podeptanym.

Pisanie "powiedzcie, bo szukalem a nie znalazlem" mimo ze inni znalezli jest zwyklym brakiem szacunku dla wysilku i czasu tych ktorzy potrafia znalezc - rownie niemile co "deptanie poczatkujacego"
    Zreszta na ten temat bylo juz z 10 dyskusji w ciagu ostatniego miesiaca i zawsze bedzie to samo "ja chce pomocy a wy tacy niemili" , podczas gdy "my" chcemy tylko odrobiny wysilku i pomyslunku od poczatkujacych ... odrobiny .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów