HK = HongKong ;-)
A o WTF coś było? Skrót się przydaje czasami jak się niektóre zdjęcia ogląda.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie wiem ;-)
Ale dla nieznających:
WTF = What The Fuck?
High Key
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja też bym na to nie wpadł.
Do tej pory tylko z hąkągiem się spotykałem.
Hong Kong
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
łups, nie zajrzalem na druga strone![]()
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 09-04-2010 o 15:12 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Jestem tu nowy: Tak
To jest mój pierwszy post: Tak
Mam coś co robi pstryk i pokazuje na małym wyświetlaczu obraz: Tak
Jestem na tym forum od 10 minut i nie mam pojęcia jak ogarnąć ten cały fotograficzny slang.
Czy jest gdzieś słowniczek/tłumaczenie słów/nazw tak potocznych jak i specjalistycznych ?
Czy jest to gdzieś w jednym miejscu ( pliku , wypowiedzi ) zebrane ?
... jeżeli tak , to rzućcie linkę potrzebującemu
z góry podziękował
t.
500D , kit , EF50 1,8 II ... na wiosnę może coś dalej sie pomyśli
Jeżeli powyżej napisałem coś niedorzecznego, to traktuj to z przymrużeniem oka :wink:
Świeżynek
Mam pytanie o zwrot "spacer-zoom". Czy mam go rozumieć na sposób polski czy na angielski?
Czyli: spacer jako przechadzka (ale wtedy nadal nie wiem co to za zoom) czy spacer z angielskiego, powiedzmy jako separator (i też nie wiem jak to się może mieć do zoom'a).