Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: Zestaw zaawansowany/ochronny - czy warto?

Mieszany widok

KanLuk
    Guest

Domyślnie

Dziekuje, w takim razie odpszcze sobie tez zestaw bo chyba lepiej zainwestowac w cos lepszego np. hama. Jedno jeszcze tylko mnie ciekawi, czy 58 mm bedzie mi pasowac napewno do Canona A520? (Wolal bym 58 ze wzgledu na to ze boje sie aby nie obcinalo mi rogow jak bym mial 52 mm?)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KanLuk Zobacz posta
    w takim razie odpszcze sobie tez zestaw bo chyba lepiej zainwestowac w cos lepszego np. hama.
    poczytaj prosze na forum jaka opinia cieszy sie tu Hama ;-) .. jesli chcesz porzadny filtr za umiarkowane pieniadze to napisalem Ci juz o Hakubie.. sam jej kiedys uzywalem z dx7590 wiec wiem o czy pisze.. w zadne inne "polsrodki" bym sie nie bawil..

Cytat Zamieszczone przez KanLuk Zobacz posta
    Jedno jeszcze tylko mnie ciekawi, czy 58 mm bedzie mi pasowac napewno do Canona A520? (Wolal bym 58 ze wzgledu na to ze boje sie aby nie obcinalo mi rogow jak bym mial 52 mm?)
    kazda wieksza srednica bedzie pasowac.. minusem jest to ze filtry sa droższe i jesli bedziesz chcial doswietlac wbudowana lampa, to prawdopodobnie na czesci zdjecia bedziesz miec jeszcze wiekszy gustowny cien niz w przypadku 52mm ;-) .. ale wtedy wystarczy po prostu odkrecic tulejke..
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 07-04-2007 o 10:01

Uprawnienia umieszczania postów