Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: Zdjęcia Ślubne bez Flasha, blendy i monopada:)) wg Marcusa Bell'a

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

nikt nie jest w stanie zadowolić nawet 90% odbiorców/klientów - kwestia własnych preferencji gustu...

tobie djtermoz proponuje żebyś najpierw sięgną po książkę za nim zaczniesz oceniać autora ... tak po prostu wypada,

pozdr

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    tobie djtermoz proponuje żebyś najpierw sięgną po książkę za nim zaczniesz oceniać autora ... tak po prostu wypada,
    Ale ja nie autora oceniam (bo wiele fotek ma naprawde fajnych!) tylko te kilka zdjec, ktore profesjonalizem za bardzo nie pachną.

Przeciez, NIE napisalem ze z Bella taki fotograf jak z koziej...

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    nikt nie jest w stanie zadowolić nawet 90% odbiorców/klientów - kwestia własnych preferencji gustu...

pozdr
    Ja siegnelam ba! nawet przeczytalam i zgadzam sie ze niektore zdjecia to "perelki" jak np to pierwsze z przyklady djtermoz'a.
    Ogolnie podobaja mi sie jego zdjecia a jeszcze bardziej sposob pracy, sama tez pracuje w podobny sposob.

P.S. Wlasnie dzisiaj zastanawialam sie nad ksiazka na podobym poziomie, znacie moze jakies ciekawe tytuly?

Uprawnienia umieszczania postów