Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: [Battle] Komunia

Mieszany widok

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Także gratuluje zwycięzcy. Mój zestaw to zestaw pierwszy. Moja pierwsze komunia, na której robiłem zdjęcia, pierwszy raz pstrykałem jakąś poważną uroczystość rodzinną i w ogóle debiut. Za fotki nie wziąłem ani grosza, bo od własnej rodziny nie będę wyciągał
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Także gratuluje zwycięzcy. Mój zestaw to zestaw pierwszy. Moja pierwsze komunia, na której robiłem zdjęcia, pierwszy raz pstrykałem jakąś poważną uroczystość rodzinną i w ogóle debiut. Za fotki nie wziąłem ani grosza, bo od własnej rodziny nie będę wyciągał
    Tak myślałem, na tym drugim zdjęciu przerysowania były wręcz karykaturalne a wiedziałem że robisz zwykle na 18mm a to już wystarczająco szeroko na takie ;-)
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saurus Zobacz posta
    Tak myślałem, na tym drugim zdjęciu przerysowania były wręcz karykaturalne a wiedziałem że robisz zwykle na 18mm a to już wystarczająco szeroko na takie ;-)
    Troszkę karykaturalne miało być. Troszkę łamać nudę dwóch zdjęć pozostałych z samej uroczystości, pokazywać to z troszkę innej strony - mam nadzieję, że mi się udało
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uprawnienia umieszczania postów