Jeśli to coś pomoże, to ja też poproszę, z chęcią rzucę okiem i zobaczę co tam piszą po polsku![]()
Jeśli to coś pomoże, to ja też poproszę, z chęcią rzucę okiem i zobaczę co tam piszą po polsku![]()
Canon 1D mark II N, Canon 1D mark I - usz., Canon EOS 3
Canon 24-70 f/2.8 L, Canon 100 f/2.0, Canon 580EX
Olympus mju II
Witam
posiadam polską instrukcję do trójki ( nota bene dzięki koledze z forum który mi podarował ) niestety robiąc porządki gdzieś wcisnąłem i chwilowo znaleźć nie mogę a pilnie potrzebuje rady, może ktoś pomoże
Dotarł do mnie dzisiaj gripek PB-E2, co zrobić żeby aparat mi zaczął robić 7-em zdjęć na sekundę ??D
Mam al servo, one shot a opcji speed nigdzie nie widju![]()
Założyłem, że skoro byłeś w stanie ustawić "One shot", to potrafisz też przełączyć na tryb seryjny. Robi się to dokładnie tak samo, tylko o dwa kliknięcia kółkiem w prawo.
Wciskasz równocześnie zaznaczone z lewej przyciski i kręcisz (również zaznaczonym) kółkiem:
Aż na wyświetlaczu LCD tryb pracy AF zmieni się na:
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
dzięki za info, tych dwóch przycisków razem nigdy nie przyciskałem stąd nie wyświetlała mi się możliwość h, teraz już jest git
ps: raczej musi mieć ten wkład o którym była mowa powyżej bo strzela jak kałasznikow
pozdrawiam
trzeba ustawic Continuous Shooting z literka H, ale zeby osiagnac siedem klatek na sekunde potrzebny jeszcze wsad do gripa w postaci Nickel Hydride Pack NP-E2.
Kolego jakbyś znalazł tę instrukcję po w języku polskim to daj znać na priv, chętnie bym ją przytulił - mam tylko angielską.
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
to da radę coś z tą instrukcją? właśnie siedzę*nad swoją trójką i angielską instrukcją i nie mogę wszystkiego rozgryźć