Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Tamron 28-75 za wąski co polecacie.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bydz Zobacz posta
    RomanS nie wiem czy zrozumiałes. Mam 400D mam też tamiego 28-75 F2,8 jednak chcę go wymienic bo za wąski Nie pytam co mma kupic na starcie. Wg mnie jakośc fotek z tego Canona jest dla mnie za słaba.
    A probowales, jak nie to zrob to, moze bedziesz zaskoczony jak przegladniesz cala sesje, dobre dzialanie AF i dodatkowy IS. To bardzo pomaga.

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Mam 17-40, czasami chcialoby sie poszales bez lampy ale niestety sie nie da. Gdyby to szklo mialo 2.8......... Ale nie ma co rozpaczac, w koncu to byl swiadomy wybor.
    Tym zakresem ogniskowych obskakuje caly slub, ale mysle o tamronie 28-75/2.8

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Mam 17-40, czasami chcialoby sie poszales bez lampy ale niestety sie nie da. Gdyby to szklo mialo 2.8......... Ale nie ma co rozpaczac, w koncu to byl swiadomy wybor.
    Tym zakresem ogniskowych obskakuje caly slub, ale mysle o tamronie 28-75/2.8
    Ja bym radzil zamiast o T 28-75/2.8 pomyslec o C 50 f/1.4 bardziej sie przyda do zdjec bez lampy.

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanS Zobacz posta
    Ja bym radzil zamiast o T 28-75/2.8 pomyslec o C 50 f/1.4 bardziej sie przyda do zdjec bez lampy.
    Jestem zbyt leniwy zeby skakac przy 50mm, ale tez nie mam jeszcze swiadomosci z ewentualnych korzysci posiadania 50/1.4, byc moze z czasem nabiore oglady i przekonania do stalek.

Uprawnienia umieszczania postów