5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No przecież jest , koło rynku , bodajże na Sławkowskiej. Daja potrzymać 5D i to nawet nieproszeni, żekłbym wciskają w łapy pod byle pretekstem. Przymierzałem się do 70-300 IS i porposiłem, żeby zapieli mi go na jakieś body. Pani wyciągneła aparat, był większy od mojego więc sądziłem że to 20 D. Zerknąłem w wizjer i pomyślałem, że różnica pomiedzy moim 350D a 20D jest olbrzymia. Dopiero jak go odkładałem to zauważyłem że to była piątka
Chodzi Ci pewnie o Fotopanoramę z miłą Panią za ladąJeśli ktoś chce tam iść to zapraszam na stronę http://www.fotopanorama.pl/
Wg mnie jeden z lepszych sklepów gdzie można się targować.
Myśle że bez problemu możesz też obejrzeć na studenckiej (jak tylko mają) - na ogół jest. Ja bywam tam jak tylko jestem w Karku i może z raz nie mieli 5-tki. Też kilka droższych szkiełek by się znalazło na półce. Oczywiście do tego co pokazał Janusz to lata świetlne.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...