Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Dlaczego u nas tak nie ma? :)

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

Wystarczy przejechać się do berlina i już tak jest... Jak byłem teraz w Paryżu to też było nieźle. Jedna cała ulica same sklepy foto. Tyle że to już nie były sklepy fotograficzne tylko sklepy związane z daną dziedziną fotografii... jedne tylko full profi, same średnie i wielkie formaty, inne oświetlenie, inne same materiały. Tu w sumie najbardziej się zdziwiłem, bo sklep wielkości 2x przeciętny fotojoker i same lodówki z filmami (wszystkimi we wszystkich formatach z 8x10 cala włącznie!) chemią, papierami i materiałami do archiwizacji... U nas dorwać coś mniej typowego z tych rzeczy to trzeba czasem nieźle się nakombinować i na wydzwaniać po całej Polsce, a tam wszystko w jednym miejscu. Musiałem kupić kasety do hassela, więc przetestowałem chyba z 10 sztuk...

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

To skoro Janusz ma takie znizki, mozna zrobić ściepę forumową i kupić więcej sprzętu Patrzylem - wysylka kurierem z Singapuru - 2 kg 350 zł

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ciekawe ile byś tego 'więcej sprzętu' w tych 2 kilogramach zmieści? Chyba że KIT'y chcesz sprowadzać to pewnie wejdzie z parę sztuk

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Oj maan, cena dwoch kg byla przykładowa, ale już 10 kg kosztuje tylko 700 zł. Wiadomo, że większymi ilościami bardziej się opłaca. Poza tym wątpię, żeby sklep chciał się fatygować dla 2 kg obiektywów...
    10kg - 700zł
    20kg - 1050
    Przesyłki ''przyłażą'' transportem lotniczym of course

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów