Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 64

Wątek: Dlaczego u nas tak nie ma? :)

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
    Fajnie potrzymać 5D tylko sądzę, że bali się poprostu gdyż pewnie ten aparat to najdroższa rzecz w sklepie
    Jeśli byłby taki sklep w Krakowie to pewnie pielgrzymki do sklepu gwarantowane i zawsze byłby zapełniony

No przecież jest , koło rynku , bodajże na Sławkowskiej. Daja potrzymać 5D i to nawet nieproszeni, żekłbym wciskają w łapy pod byle pretekstem . Przymierzałem się do 70-300 IS i porposiłem, żeby zapieli mi go na jakieś body. Pani wyciągneła aparat, był większy od mojego więc sądziłem że to 20 D. Zerknąłem w wizjer i pomyślałem, że różnica pomiedzy moim 350D a 20D jest olbrzymia. Dopiero jak go odkładałem to zauważyłem że to była piątka

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta
    No przecież jest , koło rynku , bodajże na Sławkowskiej. Daja potrzymać 5D i to nawet nieproszeni, żekłbym wciskają w łapy pod byle pretekstem . Przymierzałem się do 70-300 IS i porposiłem, żeby zapieli mi go na jakieś body. Pani wyciągneła aparat, był większy od mojego więc sądziłem że to 20 D. Zerknąłem w wizjer i pomyślałem, że różnica pomiedzy moim 350D a 20D jest olbrzymia. Dopiero jak go odkładałem to zauważyłem że to była piątka
    Chodzi Ci pewnie o Fotopanoramę z miłą Panią za ladą Jeśli ktoś chce tam iść to zapraszam na stronę http://www.fotopanorama.pl/

Wg mnie jeden z lepszych sklepów gdzie można się targować.

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

Fajnie potrzymać 5D tylko sądzę, że bali się poprostu gdyż pewnie ten aparat to najdroższa rzecz w sklepie

Jeśli byłby taki sklep w Krakowie to pewnie pielgrzymki do sklepu gwarantowane i zawsze byłby zapełniony
    W Wawie mozna potrzymac w Saturnie na Targowku. Stoja tam do tego celu: 350D, 400D, 30D i 5D. Ten ostatnie wlasnie z 24-105.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Chodzi Ci pewnie o Fotopanoramę z miłą Panią za ladą Jeśli ktoś chce tam iść to zapraszam na stronę http://www.fotopanorama.pl/

Wg mnie jeden z lepszych sklepów gdzie można się targować.
    Myśle że bez problemu możesz też obejrzeć na studenckiej (jak tylko mają) - na ogół jest. Ja bywam tam jak tylko jestem w Karku i może z raz nie mieli 5-tki. Też kilka droższych szkiełek by się znalazło na półce. Oczywiście do tego co pokazał Janusz to lata świetlne .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    Troche OT ale nie do konca. Janusz u nas dłuuuugo tak nie bedzie. W piatek polazłem sobie w Promenadzie do sklepu foto. Stał sobie 5D z zapietym 24-105
    Myślę sobie a co potrzymam w lapkach najwyzej zachoruje i bede mial na co zbierac. Mówie do Pani grzecznie dzień dobry czy mógłbym obejrzeć ta 5tke ? A pani: eeeeee Marcin (do kolegi) a kolega: Wie pan co szef nam zakazał wyciagania tego aparatu z gabloty. Na to pani dodala: Bo wie Pan on 13K kosztuje to bysmy go splacali nie wiem ile. Rzuciłem coś o naszym kraju i wyszedlem. Nawet zły nie bylem tylko smiać mi sie chcialo z podejscia do klienta. Cóż wizja sklepo takich jak z Twojego zdjęcia jest baaardzo odległa.
    Ale to nie tylko w Polsce tak jest. Dawno temu gdy sie przymierzalem do zakupu 5D poszedlem do malego lokalnego sklepu w Bostonie. Pytam czy moge sobie obejrzec 5D bo chce zerknac przez wizjer i porownac z 10D.
    - Tylko jesli jest Pan powaznie zainteresowany zakupem.
    - No pewnie ze jestem zainteresowany zakupem. Nie wiem tylko czy u Was.
    - A to w takim razie nie...
    W B&H w NYC jest juz np. normalnie. Mozna sobie obmacac do woli.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    Ale to nie tylko w Polsce tak jest. Dawno temu gdy sie przymierzalem do zakupu 5D poszedlem do malego lokalnego sklepu w Bostonie. Pytam czy moge sobie obejrzec 5D bo chce zerknac przez wizjer i porownac z 10D.
    Czyzby ten sklep prowadzili polacy ?
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    Polska typowa sprawa, chcesz kupuj w ciemno, wachasz się to wypad z sklepu.

Coś już napisał Awatar 3SA

Domyślnie

To samo jest z dobrym sprzętem muzycznym. Dotykanie = Zakup, inaczej nie pokażemy.

Czas na przeprowadzkę do Singapuru

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Tylko macając w singapurskim sklepie nie lecicie poźniej kupować do tipa , tylko albo się decydujecie , albo nie .
    W PL niestety jest tak ( i nie dziwię się sprzedawcom ) że się maca , maca , a potem kupuje u tipa bo tam taniej .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Polska typowa sprawa, chcesz kupuj w ciemno, wachasz się to wypad z sklepu.
    Czemu Polska i w dodatku typowa??? Wystarczy chodzic do odpowiednich sklepow, ktore zreszta w tym watku zostaly przytoczone. To, ze sie komus zdazylo zostac zle obsluzonym to oczywiscie jest k...a cala Polska winna.

Wracajac do watku, fajny sklepik, fajnie ze maja dobre ceny, ale jestes pewien, ze tam kupujac nie dostaniesz takiej ladnej elki, ktora stala przez pol roku na wystawie i tylko kilka razy spadla pani sprzatczce podczas mycia szyby . No chyba ze maja po 10 sztuk na magazynie, ale wtedy to juz naprawde nie wiem na jakiej podstawie tam sie robi biznes

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów