Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: Tylko prawdę i szczerość: Canon 30d czy Nikon d200

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Oczywiście nie twierdzę że dla amatora te kwestie mogą mieć jakieś szczególne znaczenie ale nie można też twierdzić że jedyny atut D200 w stosunku do 30-tki to uszczelnienia.
    stary nie oszukumy sie D200 jest praktycznie we wszystkim lepszy od 30D poza jednym... matryca a co za tym idzie jakoscią otrzymywanych obrazów i to niestety najważniejszy argument wiec jesli komus nie zalezy na bajerach a na dobrej focie to niestety Nikon przegrywa...

a ja dalej twierdze ze koles nic nie kupi tylko wpadł pogadac 8)
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uzależniony

Domyślnie

[quote=Skipper;326861]stary nie oszukumy sie D200 jest praktycznie we wszystkim lepszy od 30D poza jednym... matryca a co za tym idzie jakoscią otrzymywanych obrazów i to niestety najważniejszy argument wiec jesli komus nie zalezy na bajerach a na dobrej focie to niestety Nikon przegrywa... [quote]
    Tak jest.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarooo Zobacz posta
    (....)
    Callahan - nie rozumiem tylko dlaczego pisząc o fotografowaniu w "trudnych" warunkach oświetleniowych (nie przekraczając ISO 1000) wybierasz na początek "ciemne" szkiełko. (...)
    No ja też nie .

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    stary nie oszukumy sie D200 jest praktycznie we wszystkim lepszy od 30D poza jednym... matryca a co za tym idzie jakoscią otrzymywanych obrazów i to niestety najważniejszy argument wiec jesli komus nie zalezy na bajerach a na dobrej focie to niestety Nikon przegrywa...
    (....)
    No ja jednak wolę jojstic i tylne kółko z 30-tki . Tyle że na tym się chyba lista przewag kończy .
    ......Aha bym zapomniał - iso 3200 - kilka razy mogłem dzięki temu zrobić zdjęcia .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów