Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: 23 czerwca Wianki Kraków

Coś już napisał Awatar grimaldi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

oki dzieki za rade spoko porawie sie nastepnym razem;-)a defekty sa
    "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Ludzie widzieliście wogóle coś tam ? Jak zobaczyłem w telewizji gdzie jest estrada a gdzie publiczność to pomyslałem sobie, że organizatorzy chyba są niepoważni. Nawet telebimy z tej odległości wyglądały jak znaczki pocztowe A sztuczne ognie to w Sylwestra sobie można obejrzeć. Mam nadzieję że chociaż dźwięk docierał do Was dobrej jakości.

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Ludzie widzieliście wogóle coś tam ? Jak zobaczyłem w telewizji gdzie jest estrada a gdzie publiczność to pomyslałem sobie, że organizatorzy chyba są niepoważni. Nawet telebimy z tej odległości wyglądały jak znaczki pocztowe A sztuczne ognie to w Sylwestra sobie można obejrzeć. Mam nadzieję że chociaż dźwięk docierał do Was dobrej jakości.
    takich sztucznych ogniii na sylwestra nie było i chyba nie będzie

dźwięk był raczej słaby (przynajmniej tam gdzi ja byłem) a co do widoczności to absolutna porażka (chociaż z 400 mm + crop co nieco widziałem)

za to ludzi byłoooooo od zaj..........ia
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Mówili ze coś koło 150 tys. Ładny wynik. Na koncercie J. M. Jarre-a było ponad 100 tys. I tam widziałem pokaz takich sztucznych ogni że normalnie kopara opada. Wokalista Alphaville troszkę nabrał tuszy i głos już nie ten Ale grali chyba na żywo albo z półplaybacku. Wczoraj przesłuchałem sobie tą płytę. Eeech to były czasy... Lombard bez Ostrowskiej, też ciekawostka pokłócili się czy jak ?

Coś już napisał Awatar grimaldi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    oj musze Ci powiedziec ze dlamnie to troszeczke byla kicha w zeszlym roku chyba fajerwerki byly lepsze:/ no a co do akustyki to wogole prawie nic:sad: a publicznosc naprawde miala wszystko dobrze widoczne zwlaszcza jak sie dopchala i scisknela nieco przed te telebimiki:-)
    "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów