Strona 35 z 150 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 1497

Wątek: Mój zestaw...

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

fiu fiu to 3 body.. to juz prawie Profi??

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

to mowisz ze w koncu zaczniesz fajne zdjecia robic? czekamy..

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zmiany (lekko rewolucyjne) u mnie w zestawie...
    Nono, ładnie. Mam jakieś dziwne wrażenie, że podejrzanie upodabniasz swój zestaw do mojego Do tego też planuję podobne zakupy w bliższej (TC1.4) i dalszej (580EX) przyszłości. I wyleczyłem się chyba ostatecznie z zamiany 17-40 na 16-35 - on jest po prostu "good enough"

Z ciekawości dwa pytania:
    - Czemu zdecydowałeś się wydać tyle $$$ na TC-80N3? Powszechna jest przecież opinia że to zabawka dla burżujów, a dla 99% ludzi wystarcza 3x tańszy RS
    - Czy ściągasz to wszystko jakimś większym transportem z US? (tak jak ja raz na rok :-) )

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    to mowisz ze w koncu zaczniesz fajne zdjecia robic? czekamy..
    A idz sie utop :P . "Fajne" to rzecz gustu (a ty masz zupelnie inny gust niz ja, co widac po twoich zdjeciach - jak zaczniesz jakies fajne robic to pogadamy ) i niezalezne od sprzetu (no prawie) ... a ze potrzebuje i mam kase to kupuje to co potrzebuje :P .

350D bedzie chwilowo, potem z kitem, 50 1.8 i 100-300 jedzie do siostry ... no chyba ze naprawde na EOS3 sie skusze to bedzie jako trzecie body 8)

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

bez złośliwości...
    do czego ci potrzebne te 3 body i te fajne eLe ??
    tak z ciekawosci raczej pytam

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Z ciekawości dwa pytania:
    - Czemu zdecydowałeś się wydać tyle $$$ na TC-80N3? Powszechna jest przecież opinia że to zabawka dla burżujów, a dla 99% ludzi wystarcza 3x tańszy RS
    Mam dwa koty, ktorys z nich sika mi na buty, podlacze sprzet do pradu na statywie, ustawie na TC intervalometer shooting i nareszcie sie dowiem ktore to bydle robi bo glupio tak karac obie kocice gdy tylko jedna winna.
    Albo... w czasie zabaw lozkowych tez intervalometer...
    Tak... to zabawka dla burzujow ale ja jakos caly czas czulem ze nie bylbym do konca zadowolony ze zwyklego RS i w niektorych sytuacjach bylby on dla mnie niewygodny (niektorzy mowia ze 10D to zabawka dla burzojow podczas gdy rownie ladne zdjecia 300D zrobi - prawda? 8) )

- Czy ściągasz to wszystko jakimś większym transportem z US? (tak jak ja raz na rok :-) )
    To co mam w podpisie juz do mnie doszlo - od Tommy_J i w zadowalajacej mnie cenie a z bezproblemowa gwarancja u niego, nie chcialoby mi sie babrac w zalatwianie sprzetu z USA a potem drzec przy odsylaniu tam na gwarancje.

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Burżuj!
    A ja się chwilowo wyleczyłem z zakupów fotograficznych...
    Nie ma sensu, bo jakoś nie mam ochoty biegać z aparetem teraz w ogóle. Dlatego też nie mam ze sobą nic. Nawet kompaktu I żyję. A poza tym jakby co, to muflon przyjedzie i pofoci
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Początki nałogu Awatar Cychol
    Miasto
    Reading

Domyślnie

Zmiany (lekko rewolucyjne) u mnie w zestawie...
    nooo Vitez gratuluje zakupów i zasobów piniężnych i życzę Ci żeby sprzęt się szybko zamortyzował
    pozdrawiam

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cychol
    życzę Ci żeby sprzęt się szybko zamortyzował
    Dziekuje, ale sprzet kupowalem bez planow amortyzacyjnych - ot tak, na wlasne potrzeby a nie by nim zarabiac (dlatego 20D a nie 1DMkII - kompa jeszcze zmienic chce).
    Oczywiscie jesli zdarzy sie oferta to raczej nie odmowie

Muflon - musze przyznac ze rzeczywiscie wzoruje sie na tobie... a jak juz skompletuje (kwestia paru dni) to moge po prostu skopiowac podpis? 8)
    Podoba mi sie ta rymowanka "kupa sprzetu i zero talentu" - pasuje i do mnie

Edit:

Dodam jeszcze ze zrobilem ok 12 pierwszych fotek 20D z czego kilka fotek to 20D+70-200 2.8 na 200mm i przyslonie 2.8 a sfocilem na tych ustawieniach... linijke
    efekt - AF trafil W PUNKT i jestem z tego powodu bardzo zadowolony - kolejny raz wygralem na loterii dobre body bez FF/BF :P i kolejny raz moge twierdzic ze to marginalne przypadki.
    (gdyby wyciagnac z serwisu Canona informacje "ilosc napraw AF w 10D/20D" i zestawic je z iloscia sprzedanych tych body to nareszcie mialbym dowod ).

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Albo... w czasie zabaw lozkowych tez intervalometer...
    Eee, już lepiej w 20D włozyć jakąś kartę 4GB, ustawić na medium/fine (bufor) i ogień ciągły Albo kupić kompakta :-D

To co mam w podpisie juz do mnie doszlo - od Tommy_J i w zadowalajacej mnie cenie a z bezproblemowa gwarancja u niego
    Nie dziwię się, przy takiej reklamie jaką mu robisz Nie pytam o dokładne ceny (tajemnica handlowa :-D), ale napisz chociaż ile procentowo drożej od przeciętnej Amazonowej?

Muflon - musze przyznac ze rzeczywiscie wzoruje sie na tobie...
    Ha, wiedziałem! Od dawna coś węszyłem :-D

a jak juz skompletuje (kwestia paru dni) to moge po prostu skopiowac podpis?
    Nawet nie próbuj Wiesz ile trzeba sie nakombinować żeby to wszystko upchnąć? All rights reserved

Podoba mi sie ta rymowanka "kupa sprzetu i zero talentu" - pasuje i do mnie
    Ja nigdy nie ukrywałem, że w siedmiostopniowej klasyfikacji fotografów spełniam praktycznie wszystkie kryteria Measurbatora (młody, zawodowo w IT, lubiący zabawki, pogaduszki o sprzęcie itp). Tym bardziej cieszę się, gdy z rzadka ktoś zauważy w moich fotkach jakiś sens...

Strona 35 z 150 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów