Ja dostanę w końcu gripa.... Trochę ciężko się zrobiło trzymać 70-200/2.8 L IS podpiete do gołego 350d.
A tydzień temu dostałem właśnie rzeczone 70-200/2.8 L IS i 17-40/4.0 L![]()
Ja dostanę w końcu gripa.... Trochę ciężko się zrobiło trzymać 70-200/2.8 L IS podpiete do gołego 350d.
A tydzień temu dostałem właśnie rzeczone 70-200/2.8 L IS i 17-40/4.0 L![]()
Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...
Dla mnie Mikołaj ma skarpetki![]()
Obiektywy i gripa to sobie wcześniej sam kupiłem
pozdrowienia i radosnych Świąt życzę
na moje życzenie "Dzieciątko" zapakowało sprzęt do Tamrac'a Pro12...
ale jakoś radości brak, bo Kaja się rozchorowała i weterynarz stwierdził, że ciemno to widzi...![]()
Zamieszczone przez muflon
Muflon, wiesz ... Mikołaj miał ściśle określoną kwotę do wydania
Zgadzam się z Twoją tezą, ale się nie martwie bo statyw aż tak mi nie ciąży a głowicę (np. 141RC) zawsze można sobie sprawićchoćby na imieniny które mam dziś (
i tylko raz w roku
).
A tak poważnie to kierowałem się wykorzystaniem tego zestawu a będzie to głównie makro ( w 85% odwócone mocowanie ) i ewentualnie plenerki ... faktem jest, że deczko się człowiek nakręci ale co do tego to już chyba Ty wiesz najlepiej![]()
[OT=on]Hmmm...Zamieszczone przez -=Festyk=-
Jestem pełen nadzieji mimo, że lekarz po kolejnych zastrzykach i kropłówce oznajmił, że jak do jutra nie odda moczu tzn. że jej nerki prawdopodobnie już nie pracują i do kilku dni...![]()
![]()
Jak będzie krew w moczu to prawdopodobnie trucizną mogła być trutka na szczury lub coś takiego...
Więc lekarz zgodził się, że w razie czego może jutro koło południa jej "ulżyć"...
Chłopaki! zaczynają się święta a tu takie smutasy...
Ma 5 lat w rzeczywistości, co oznacza ok 36 lat w życiu psa.
Stracimy forumową koleżankę...[/OT]
no i mojego najlepszego przyjaciela...
Ostatnio edytowane przez Zielony ; 24-12-2005 o 14:36
Jesli przyczyna moze byc trucizna to dobry vet zleca badanie krwi i to ekspresowo. Jesli badanie to potwierdzi to zwykle ekspresowe robi sie przetaczanie krwi od innego psiaka (zdrowego i duzego). Szalenie mi przykro.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
[OT=on]Zamieszczone przez Pszczola
No tak...
Powiedział, że możliwe jest zaaplikowanie jakiś zastrzyków w sytuacji jak wiemy lub widzieliśmy, że zjadła i odrazu się jedzie na jakiś zabieg...
Ale nie po dniu, czy półtora jak się zauważyło, że może to jest coś poważnego...
Pozatym są święta...i nikt nie ma ochoty sie zająć takimi rzeczami.
Sytuacja się nie zmieniła, miałem dziś w południe jechać z nią po ostatni zastrzyk, ale czekam do jutra...Zamieszczone przez -=Festyk=-
PS. Kto zna dobre hodowle Goldenów Retriverów na śląsku i okolicach??
Info na PM. [/OT]
EOT
U mnie w Bydgoszczy przychodnia z vetami gdzie lecze od czasu do czasu mojego psa pracuje 24 godz. na dobe, swiatek-piatek. jak trzeba robic jakis zabieg ekspresem to sciagaja na telefon potrzebnych lekarzy. Jestem pewie, ze u Ciebie gdzies w poblizu tez jest jakas sensowana przychodnia dla zwierzyny.Zamieszczone przez marcingreen
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000