U mnie pod przepięknie ustrojonym zielonym drzewkiem zastałem czarną "skarpetę" TRIPOD BAGS
a w niej Manfrotto 055ProB z głowicą 460MG![]()
![]()
U mnie pod przepięknie ustrojonym zielonym drzewkiem zastałem czarną "skarpetę" TRIPOD BAGS
a w niej Manfrotto 055ProB z głowicą 460MG![]()
![]()
Hmm, nie wtrącam się w Mikołajowe pomysły ;-), ale IMHO to trochę dziwna kombinacja. Ja kierowałem się dość mocno wagą (190 vs. 55), ale do ciężkich nóg to ja już bym nie załował i wrzucił 141RC albo coś lepszego. 460 jest fajna, względnie lekka, ale obsługa pokręteł jest momentami denerwująca.Zamieszczone przez Moris
Muflon, nie za dużo tych gratów w tym roku, co?![]()
Za dużoZamieszczone przez marcingreen
Ale to już naprawdę koniec ;-) Dalej są już tylko długie stałki - a ja mam mocne postanowienie, że w to wejdę dopiero, jak zabawa w samoloty zacznie się naprawdę na poważnie.
muflon przyjacielu- jeśli chwilowo dla potrzeby tekstu mogę Cię tak nazwać - czy Ty naprawdę wierzysz w te, Twoje zresztą słowa?
a ja mam mocne postanowienie, że w to wejdę dopiero, jak zabawa w samoloty zacznie się naprawdę na poważnie.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Staram się ;-) Żona domaga się wymiany databanka, ale to się nie liczy (bo to nie ja chcęZamieszczone przez Il fuoco
)
zazdroszczę Szanownej Żony
pozatym jak ma się powiedzmy stałka 600 mm L do databankaMoże kup Jej tego databanka
ucieszy się. i pamiętaj: taka Żona która chce nowy databank to skarb
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
SrutututuZamieszczone przez muflon
Wspomnisz jeszcze moje słowa z naszej ostatniej rozmowy
Zresztą co do jedynki też miałem rację
BTW: W końcu :P
Dobra, proponuję zakład: żadnej długiej stałki w stopce w ciągu 2006. Symbolicznie o piwo, bo na spotkanie na zlocie marne szanse (ewentualnie sal może odebrać w imieniu forumowiczów ;-) )