Nie rozmawiam z Tobą od dzisiaj. Nie dość, że nic nie powiedział, to kupił to... coś. W niedzielę się lepiej mi na oczy nie pokazuj (a będę mógł Cię dotknąć chociaż?Zamieszczone przez muflon
![]()
Nie rozmawiam z Tobą od dzisiaj. Nie dość, że nic nie powiedział, to kupił to... coś. W niedzielę się lepiej mi na oczy nie pokazuj (a będę mógł Cię dotknąć chociaż?Zamieszczone przez muflon
![]()
Teraz proszę o obiektywne testy AF!Zamieszczone przez muflon
Aha, bym zapomniał - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia![]()
To chyba do sala powinno byc nie muflonaZamieszczone przez Jurek Plieth
Zdjecia z bryczek to z 70-200 IS ... trzeslo poteznie w bryczce a efekt... - przekonany?Zamieszczone przez sal
A ja poczekam na jakiegos 3D czy cos - jak pisalem w gdybaniach.Zamieszczone przez Polaco
A dokladniej - eye-control mi brak w tych 1DMkII, ze o FF z predkoscia ok 8fps nie wspomne.
z góry zaznacze, że ja się nie znam ;-)Zamieszczone przez muflon
ale po cholere ci 20D jak masz 1dmk2n ?
(chodzi o to, czy są jakies zastosowaina gdzie 20D jest lepszy? czy moze po prostu czasami gdzies lepiej/bezpieczniej nie zabierac 1dmk2n?)
S45 user
Jak ma sie kilka szkiel i sytuacje reporterska (ot np koncerty) to dwa body i na kazdym inne szklo to dosc wygodne rozwiazanie. Albo drugie body dac zonie/dziewczynie.Zamieszczone przez sail0r
Hmm, nie ukrywam, że AF już testowałem ;-) No i upadła moja teoria o walniętym 17-40 (dzialal idealnie z 10D, o którym wiedziałem, że wymaga kalibracji, a z 20D był trochę BF). Upadła, bo wszystkie 6 szkieł z jedynką ostrzy w punkt. Oj, i to jak ostrzy![]()
i to jest to co chcialem uslyszec... :-)Zamieszczone przez muflon
gra i buczy bebop
Tak czułem Daniel, tak czułemZamieszczone przez muflon
![]()
osz...k...
Mozesz zrobic maly eksperyment? Zrob zdjecie 1D z 17-40 z ustawieniem obiektywu na 17mm i zmierz ostrosc AF za pomocą automatycznego wyboru punktów- tak, zeby 2-4 sie zapalily. Moze byc zdjecie czyjejs twarzy. Ostrzy w punkt w takiej konfiguracji?Zamieszczone przez muflon
Nieważne, jaki sprzęt posiadasz. Ważne, jak go potrafisz wykorzystać.