Zamieszczone przez Vitez
kurcze Vitez gdzie ty pracujesz ze przez rok na mamije cyforwa nazbierasz?
Zamieszczone przez Vitez
kurcze Vitez gdzie ty pracujesz ze przez rok na mamije cyforwa nazbierasz?
...
prace ma normalna, a kase chce pożyczyć ode mnieZamieszczone przez bonk
![]()
![]()
No przeciez dalem smileya... to byl ŻART !Zamieszczone przez bonk
A na sprzet to ja z kredytu biore a nie z zarobkow, o czym juz wielokrotnie wspominalem na forum![]()
W kerfurze ostatnio nie byłem, ale jak się chwalić... :cool: właśnie wywaliłem wartość ze dwóch co najmniej eLek na 100 metrów parkietuZamieszczone przez marcingreen
i z tego m.in. względu nic nowego w najbliższym czasie do SlingShota nie dorzucę...
Ale za to, w ramach pocieszania się, dokręciłem ostatnio do trabanta Tokinkę AT-X 270 AF PRO II 28-70mm f/2.6-2.8 :grin:
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
Juz lepiej na golej podlodze zycZamieszczone przez GoTo
![]()
jakbym miał przeliczyć wartość remontu mieszkania w tym roku to trzy 1Ds MkII bym miał... fakt, że remont był konkretny...
gra i buczy bebop
remont remontem a ja dzisiaj zakupiłem do średniaka Minoltę IV ze spotem 5st. fajne stare tanie i działa.
gra i buczy bebop
duzo Cie wyniosla?
450. chyba ok?Zamieszczone przez Czacha
![]()
gra i buczy bebop
cos mi mowie ze to niezla cenajak nie zepsujesz i bedziesz kiedys sprzedawal to let me know
![]()