Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1497

Wątek: Mój zestaw...

Mieszany widok

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A tak swoja droga ciekawostka - w galerii na stronie CPS jest MASA zdjec robionych nie tylko 10D i 20D, ale nawet... trabantem :-)
    No to jak to jest w koncu z tymi ich wymaganiami? ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    A tak swoja droga ciekawostka - w galerii na stronie CPS jest MASA zdjec robionych nie tylko 10D i 20D, ale nawet... trabantem :-)
    No to jak to jest w koncu z tymi ich wymaganiami? ;-)
    Tak jak wyzej - zajezdzone profi kupione dla seriala by wejsc do CPS, a zdjecia pokazuja juz ze swoich roboczych body

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

mój zestawik narazie nieduży ale się rozrasta:
    aktualnie 20D zgripowany + EF50/1.4 + 17-40/4 + sigma 105mm macro + lapka 550.

sporadycznie używam jeszcze 70-300 USM III, poprzedni aparat czyli 300D (z kitem) przejęła żona, od której czasem zabieram go jako backup :-) - sam aparat z gripem, bo do tego kita to mam awersję.

w szufladzie leży zenitar do canona (2.8/16mm), czasem go wyjmuję i dziwne foty robię :-)

z nowych rzeczy nadejdzie albo 200mm/2.8L albo 135/2L i mam nadzieję,*że będzie to dzisiaj, bo koło południa jadę do sklepu :-) pomacać z zamiarem kupna. no i statywy. potem przyjdzie czas na mały zoom w okolicach 24-70(80) ze stałym światłem 2.8. czyli tamron/sigma/canon (to ostatnie przy mocnym przypływie gotówki).

chwilowo sprzęt mieści się do Nova 4AW, ale chyba dojrzewam do CompuTekker /Plus. tym bardziej, że dużo korzystam z laptopa (Apple Powerbook 12"). Zdjęcia póki co ImageTank, ale Epson P2000 już na horyzoncie się majaczy - po wakacjach coś chyba się tutaj zmieni :-)
    gra i buczy bebop

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    lapka 550
    Łapka 550? A co to takiego?

chwilowo sprzęt mieści się do Nova 4AW, ale chyba dojrzewam do CompuTekker /Plus. tym bardziej, że dużo korzystam z laptopa (Apple Powerbook 12"). Zdjęcia póki co ImageTank, ale Epson P2000 już na horyzoncie się majaczy - po wakacjach coś chyba się tutaj zmieni :-)
    Szczerze polecam 650 Stealth Reporter - ma tez kieszen na laptopa 8) . A Epsona 2000 rowniez jak najbardziej polecam

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Łapka 550? A co to takiego?
    jak weźmiesz do ręki lampę zewnętrzną 550EX to masz coś takiego jak "lapka" :-)

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Szczerze polecam 650 Stealth Reporter - ma tez kieszen na laptopa 8) . A Epsona 2000 rowniez jak najbardziej polecam
    plecak plecak. torbę już mam. za dużo rzeczy na jednym ramieniu bym nie chciał nosić

a z zakupami kicha. interfoto to totalna ściema. dzwonię, umawiam się, tuż przez umówionym spotkaniem dzwonię (bo adresu zapomniałem), a się*okazuje że nie ma obiektywów dla mnie! bardzo polecam. total profeska.
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

no i jest 135/2L, udało mi się łyknąć w końcu sztukę. teraz tylko już przymiarki do tele circa 400mm. chociaż chyba po drodze zatrzymam się przy 70-200/2.8 lub stałce 200/2.8.
    gra i buczy bebop

Uprawnienia umieszczania postów